İftar çadırında ilk oruçlar açıldı

Kapaklı Belediyesi tarafından Kent meydanına kurulan Ramazan iftar çadırında vatandaşlar ilk oruçlarını açtı.

Kapaklı 7.06.2016 18:11:00 0
İftar çadırında ilk oruçlar açıldı

İKRAMDA BULUNDULAR

Kapaklı Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da Kent Meydanına kurulan iftar çadırında Kapaklılılar oruçlarını açtı. İlk iftarı Ramazan çadırında vatandaşlarla beraber yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen iftar çadırına gelen vatandaşlarla sohbet ederek ikram da bulundu.

 

“HUZUR VE BEREKET GETİRSİN”

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı herkese afiyet olsun diyerek yaptığı konuşmasında “İlk iftar yemeğini halkımızla birlikte burada yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yüce Allah'ın tutulan oruçları kabul etmesini diliyor ve tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyorum. Otuz gün boyunca iftar verecek olan iş adamlarımıza da sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca Ramazan Ayı’nın tüm ilçemize ve ülkemize huzur ve bereket getirmesini diliyorum” diye konuştu.

 

“TUTTUĞUMUZ ORUÇLARI KABUL EYLESİN ”

Mandalı  “İftar çadırları, zengin fakir ayırt etmeksizin tüm insanları bir araya getirir. İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan Ayı, paylaşmanın, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Ramazan Ayı 11 ayın sultanıdır. Ramazan ayı toplumda birlik ve beraberliğin daha da artmasına vesile oluyor. Bizler de bugün bu vesile ile bir araya geldik. Allah tuttuğumuz orucu kabul eylesin”.dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10