Duran'dan Camcı'ya hayırlı olsun ziyareti

25. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili aday adayı Ayhan Duran dün saat 14.30'da CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ayhan Duran, 10 Nisan'da göreve gelen CHP İlçe Başkan

Çerkezköy 8.06.2016 18:03:00 0
Duran

“GENÇ EKİBE ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Gerçekleşen ziyarette konuşan Ayhan Duran” Engin Camcı  kardeşimin başkanlığında oluşan genç ilçe yönetimimizin başarılı çalışmalar yapacağına inanıyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.Hayırlı uğurlu olsun. Bizler  Atatürk’ün kurduğu bu partinin birer neferleyiz.Her zaman da göreve hazırız.Sizler ilçe teşkilatı olarak yarın seçim olacakmış gibi çalışmalısınız.Sizlerin yapacağı çalışmalara bizlerde gereken desteği vereceğimizi bilmelisiniz.Parti içinde kesinlikle küskünlüklere yer verilmesin her zaman birleştirişi olun.Eğer başarı elde etmek istiyorsak ve de partimizin oylarını arttırmak için daima iyi niyetimizi muhafaza edeceğiz ve partili partisiz her kesi ve her kesimi partimiz bünyesinde yer almasını sağlamamız gerekiyor.Bu nedenle Sizlerin de bu yönde hareket ederek çalışma yapacağınızı öneriyorum.”dedi.

 

EN İYİ ŞEKİLDE ÇALIŞMA YAPACAĞIZ

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı’da,  konuşmasına önce ziyaret için Ayhan Duran’a teşekkür etti. Camcı “ Göreve geldiğimizden bu yana hızlı bir çalışma sergilemeye başladık. Geçtiğimiz hafta Kapalı Otopark üzerinde gençlik şöleni gerçekleştirerek herkesi bir araya getirdik. Parti içinde birlik ve beraberliği sağlıyoruz ve partimizi daha yukarılara taşımak için elimizden geleni yapacağız” dedi. Camcı, çalışma içerisinde olduklarını sen ben değil biz diyerek çalıştıklarını ve yönetim kurulunda yer alan herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içinde olduğunu belirtti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10