Öğrencilerden örnek proje

Kızılpınar Belediyesi Çok Programlı Anadolu Lisesinin hazırlamış olduğu "Eğitim Liderliği Projesi" kapsamında, öğretmen ve öğrenciler Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı ziya

Çerkezköy 8.06.2016 18:07:00 0
Öğrencilerden örnek proje

PROJE HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Proje hakkında Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a bilgi veren Kızılpınar Belediyesi Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Süleyman Berk, Projeye 8 öğretmen ve 26 öğrenci ile başladıklarını belirterek,  projenin gerekçesinin; öğrencilerin sosyal ve akademik alanda gelişimlerini sağlamak ayrıca arkadaşları ve çevresi ile uyum sorunu yaşayan öğrencilere birebir ve periyodik yönlendirme yapmak olduğunu ifade etti. Berk, bu konuda öğrencilerde olumlu davranış ve beceriler kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. Bu kapsamda yapılan faaliyetleri; aile ziyaretleri, sportif, kültürel, sanatsal etkinlikler, geziler, bölgenin tanınmış ve kariyer yapmış olan kişileri ile öğrencileri buluşturmak olarak sıraladı.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

İdareci, öğretmen ve öğrencilerin örnek bir çalışmaya imza attıklarını belirten Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, öğrencilere okulların imkânlarından faydalanmalarını, okullarda ve Halk Eğitim Merkezi’nde açılan kurslara katılmalarını önerdi. Günümüzde yabancı dil öğrenmenin önem arz ettiğini belirten Kubilay, sürekli ve düzenli çalışmanın önemine vurgu yaptı. İlerleyen teknoloji sayesinde bilgiye ulaşmanın günümüzde çok kolay olduğunu belirten Kubilay “ Bilgisayarlar, akıllı telefonlar ve tabletler ile hemen hemen her yerden internete bağlanılabiliyor. Çocuklarımız bu teknolojik araçları amacına uygun kullandıklarında başarıda her zaman bir adım önde olacaklardır.” dedi. Kubilay, projede emeği geçen herkese teşekkür ederek, öğrencilere başarı dileklerini iletti. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10