Millilere Çerkezköy'den formalı destek

Avrupa Futbol şampiyonasında mücadele edecek olan Türk Milli Takımına Çerkezköy Sıla Kuyumculuk çalışanları giydikleri milli takım formaları ile destek veriyor.

Çerkezköy 10.06.2016 21:16:00 0
Millilere Çerkezköy

“DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ”

Sıla Kuyumculuk Mağaza Müdürü Nurettin Yılmaz, konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı. Yılmaz “Sıla kuyumculuk olarak Trakya bölgemizde milli takımımıza Avrupa şampiyonasında oynayacağı karşılaşmalarda anlamlı bir şekilde destek olmak istedik. Çalışanlar ile birlikte neler yapabiliriz diye fikir alışverişinde bulunduk. Bunun sonucunda çalışanlarımıza milli forma yaptırarak giymenin en doğru olacağını, böylece takımımıza anlamlı ve manevi bir destek vermemizin yerinde bir hareket olacağına karar verdik. Formalarımızı bugünden itibaren giymeye başladık. Tüm esnaflarımızı bu şekilde de Milli takımımıza destek vermeleri için çağrıda bulunuyoruz” diye konuştu.

 

“FİNAL OYNAYACAK GÜÇTEYİZ”

Yılmaz, bu yıl UEFA Euro 2016 şampiyonasında Türkiye Milli Futbol Takımının final oynayacağına da inandıklarını ifade ederek, “Biz inanıyoruz ki Milli  futbol takımımız  2016 Avrupa şampiyonasında  bu defa final oynayacak güçtedir. Önceki yıllarda da şansızlıklar nedeniyle  finale kalamayan takımımızın bu yıl finale kalacağına inanıyoruz ve  en büyük isteğimiz ve beklentimiz ise takımımızın Avrupa şampiyonluğunu kazanmasıdır. Tüm dualarımız Milli futbol takımımıza olacak ve tüm vatandaşlarımızın da takımımızın başarısı için dualarını eksik etmemelerini istiyoruz”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10