Yılmaz: İftar değil, seçim propagandası

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın muhalif Meclis Üyesi Rahmi Yılmaz, Oda yönetimini bu kez de İftar organizasyonu üzerinden eleştirdi. Odanın şimdiye kadar tüm Ramazan Aylarında üyelerini tek bir if

Çerkezköy 10.06.2016 21:32:00 0
Yılmaz: İftar değil, seçim propagandası

BU YIL NEDEN 3 İLÇEDE 3 AYRI İFTAR SOFRASI KURULUYOR?

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Rahmi Yılmaz, Uğur Mumcu Caddesi Mustafa Ordu İş Merkezi’ndeki ofisinde saat 11.00’da bir basın açıklaması düzenledi. Bugüne kadar birçok konuda Çerkezköy TSO yönetimini eleştiren Yılmaz, bu kez de Oda’nın iftar organizasyonları üzerinden yönetime yüklendi. Çerkezköy TSO Başkanı Süleyman Kozuva ve yönetiminin seçildikleri günden bu zamana kadar tüm Ramazan Aylarında Oda üyelerini tek bir iftar sofrasında ağırladığını anımsatan Yılmaz, “Bu yıl neden 3 ilçede 3 ayrı iftar sofrası kuruluyor?” diye sordu.

 

İFTAR YEMEKLERİNDE 3 BİN 500 ODA ÜYESİNİN HAKKI VAR

Önceki yıllarda iftar sofralarının Çerkezköy’deki üyeler için ayrı, Kapaklı ve Saray’daki üyeler için ayrı kurulmaıs yönünde üyelerin talepleri olduğunu fakat önetimin bu talepleri dikkate almadığını iddia eden Rahmi Yılmaz, “Bu yıl yönetimin aldığı karar doğrultusunda Kapaklı, Saray ve Çerkezköy’de 3 ayrı iftar sofrası kurulacak. Bunun sebebi ise bu yılın seçim yılı olmasıdır” ifadelerini kullandı. Çerkezköy TSO yönetimi tarafından organize edilen iftar yemeklerinde 3 bin 500 Oda üyesinin hakkı olduğuna dikkat çeken Rahmi Yılmaz, “Yönetim bu zamana kadar iftar programlarına bu yıl da dahil olmak üzere 300 bin Lira’ya yakın para harcadı. Şimdi Oda üyelerinin parasıyla verdiği yemekte seçim propagandası yapacak. Süleyman Kozuva bu yılki iftar organizasyonlarının parasını kendi cebinden vermelidir. Aksi takdirde Oda üyelerinin vebalini alır” diye konuştu.

 

SEÇİM PROPAGANDASI YAPACAK

Süleyman Kozuva ve yönetiminin 300-500 Lira borcu olan üyeleri, icraya verdiğini öne süren Rahmi Yılmaz, “Bu icra dosyalarını da yandaş avukatlara veriyor. Sonra da Oda’nın parasıyla, üyelerin parasıyla seçim propagandası yapacak. Bu etik değildir. Bu nedenle düzenlenecek iftar programının bedelini kendisi ödemelidir” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10