623 ihtiyaç sahibi aileye erzak dağıtıldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından (ÇOSB) yeni bir sosyal sorumluluk projesi daha gerçekleşti. Bünyesindeki sanayiciler hizmet etmenin yanı sıra bölgesindeki vatandaşlara da yardım

Çerkezköy 13.06.2016 21:52:00 0
623 ihtiyaç sahibi aileye erzak dağıtıldı

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

ÇOSB Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan 623 erzak poşeti ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi. Çerkezköy ve Kapaklı Kaymakamlıkları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları’ndan alınan listelere göre belirlenen isimlere verilen erzakı alan vatandaşlar da ÇOSB’ye teşekkür etti.

Konu ile ilgili ÇOSB Bölge Müdürlüğü’nden şu açıklama yapıldı: “Bölgemiz tarafından farklı sosyal, kültürel ve sosyal verimlilik projelerinin gerçekleştirildiği bilinmektedir. Bu kapsamda 2016 Ramazan ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan iftar yemeğimizin, değişik sanayi işletmelerimizden yetkililerin önerileri de dikkate alınarak, sosyal sorumluluk projesi haline dönüştürülmesi ve bölgemiz açısından anlamlı bir çalışma yapılması öngörülmüştür. Bu çalışmada iftar yemeği için bölgemiz tarafından ayrılan parasal kaynakla erzak alımı yapılarak, yakın yerlerde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımı gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda toplumsal dayanışma, paylaşma ve yardımlaşma bilincinin canlı tutulması da sağlanmıştır” dedi.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10