Hırsızlık olayları aydınlatılıyor

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Nisan ve Mayıs ayından bu yana ilçe genelinde meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılmasında önemli yol kat etti. Polisin yaptığı Ã?

Çerkezköy 15.06.2016 17:11:00 0
Hırsızlık olayları aydınlatılıyor

ŞAHISLAR TESPİT EDİLDİ

19 Nisan ve 26 Nisan tarihlerinde meydana gelen otodan hırsızlık olayı ile ilgili ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucunda şüphelinin olayda kullandığı araç ve sahibinin tespit edildiği, araç sahibinin alınan ifadesinde aracı B.K isimli şahsın kullandığı ve firari şüphelinin yakalama çalışmalarının ise devam ettiği kaydedildi. 26 Nisan tarihinde dolandırıcılık olayı gerçekleştiren E.Ş isimli şahsın tespit edildiğini kaydeden ekipler, firari şüphelinin yakalama çalışmalarının ise devam ettiği kaydedildi.

 

OTO HIRSIZLIĞI OLAYLARI AYDINLATILIYOR

28 Nisan tarihinde  dört farklı adreste meydana gelen faili meçhul otodan hırsızlık olayları ile ilgili soruşturma başlatan ekipler,hırsızlık olayını S.B’nin gerçekleştirdiğini belirledi. Araç sahibi S.B yakalanması için de çalışmalar sürüyor. 06 Mayıs tarihinde meydana gelen faili meçhul oto hırsızlığı olayı ile ilgili olarak ekiplerin yaptığı çalışmalar neticesinde K.Ö ile H.K isimli şahısları tespit eden polisler, her iki firari içinde yakalama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

 

YAKALAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

23 Mayıs tarihinde faili meçhul oto hırsızlığı olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda 1988 doğumlu M.A isimli şahsın aracı kullandığı tespit edilmiş, araç ile gelen 1994 doğumlu (F.K.) isimli şahsın hırsızlık gerçekleştirdiği tespit edilmiştir. (M.A.) yakalanarak ifadesine müteakip salıverilmiş, firari şüpheli (F.K.)’nın yakalama çalışmaları devam etmektedir. Bu olaydan iki gün sonra iki ayrı adreste meydana gelen meydana gelen faili meçhul evden hırsızlık olayları ile ilgili olarak yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli şahısların olayda kullandığı araç tespit edilmiş, aracın sahibi 1964 doğumlu (İ.G.) isimli şüpheli şahsın yakalama çalışmaları devam edilmektedir.  26 Mayıs tarihinde meydana gelen faili meçhul iş yerinden hırsızlık olayı ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde olayı, 1989 doğumlu (M.Y.) ile 1993 doğumlu (A.A) isimli şahısların gerçekleştirdiği, (M.Y.) iş yerinden çaldığı laptop bilgisayar ile yakalanmış yine çaldıkları diğer malzemeleri (Ö.M) isimli iş yerine sattıkları emniyet tarafından tespit edildiği ifade edildi. (Ö.M) ismi iş yeri sahibini ayrıca suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi suçundan işlem yapılırken, şüpheli (M.Y) ise ifadesine müteakip salıverilmiş firari şüpheli (A.A) nın yakalama çalışmalar devam ederken, 05.06.23016 günü Velimeşe Jandarma Komutanlığı bölgesinde karıştığı  hırsızlık olayından dolayı yakalandığı ve sevk edildiği adli mercilerce tutuklandığı yapılan araştırmalardan anlaşılmıştır. 

 

HIRSIZLIK OLAYINA KARIŞANLAR TUTUKLANDI

26 Mayıs tarihinde Ç.B isimli şahsa ait oto meçhul şahıs veya şahıslar tarafından çalınması olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde olayı  firari şüpheli (A.A)’ın gerçekleştirdiği tespit edilirken, aracın ve şüphelinin aramasına devam edilmekte iken araç Çorlu ilçesinde bulunarak müştekiye  teslim edildiği kaydedildi. Firari şüpheli (A.A) ise 05 Mayıs günü Velimeşe Jandarma Komutanlığı bölgesinde karıştığı hırsızlık olayından dolayı yakalandığı ve  sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmadığı yapılan araştırmalardan anlaşıldığı kaydedildi. 27 Mayıs tarihinde meydana gelen faili meçhul evden hırsızlık olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde olayı 1982 doğumlu (K.P) ile 1994 doğumlu (Ü.Ç) isimli şahısların gerçekleştirdiği tespit edilirken, 1 Haziran tarihinde yakalanıp göz altına alındılar. Mahkemeye çıkartılan K.P isimli şahıs tutuklanırken, diğer şüpheli ise adli kontrol ile serbest bırakıldı. Ayrıca şüphelilerin çaldıkları malzemeyi sattıkları tespit edilmiş, satın alan şüpheliler  (A.K) ve (K.A) isimli şahıslardan çalınan malzemeler elde edilerek müştekisine  teslim edilmiş bu şüpheliler hakkında da ayrıca Suç Eşyasının satın Alınması veya kabul Edilmesi suçundan tahkikat evrakı tanzim edildiği kaydedildi.  28 Mayıs günü  meydana gelen açıktan hırsızlık olayının firari şüphelisi olduğu tespit edilen  (A.A) nın aranmasına devam edilmekte iken  firari şüphelinin 05 Haziran tarihinde Velimeşe Jandarma Komutanlığı  bölgesinde karıştığı  hırsızlık olayından dolayı yakalandığı ve sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmadığı yapılan araştırmalardan anlaşıldığı ifade edildi. Emniyet yetkilileri yaptığı açıklamada, ilçe genelinde meydana gelen asayiş olaylarının aydınlatılması ile ilgili çalışmaların azim ve kararlıkla devam edeceği kaydedildi.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10