Çerkezköy tek yürek

Avrupa Kupası grup maçları kapsamında İspanya ile karşı karşıya gelen Türk Milli Takımı, sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Ülkenin dört bir yanında milyonlarca insanın tek yürek olduğu karşıla

19.06.2016 18:10:00 0
Çerkezköy tek yürek

GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ

Fransa’da yapılan Euro 2016 Grup Elemeleri karşılaşmalarında önceki gün İspanya ile karşı karşıya gelen A Milli Futbol Takımımız, oldukça kötü oynadığı mücadeleyi 3-0 kaybetti. Yüzlerce Çerkezköylü karşılaşmayı Çerkezköy Belediyesi tarafından Kapalı Otopark üzerine kurulan dev ekranda izledi. Saat 22.00’da başlayan Türkiye-İspanya maçı coşkusuna dev ekran aracılığı ile ortak olan Çerkezköylüler, İspanya’nın bulduğu peş peşe gollerle sessizliğe büründü. Karşılaşmayı 3-0 kaybeden millilerimiz umutlarını 21 Haziran’daki Çek Cumhuriyeti maçına bıraktı.

 

YÜZLERCE KİŞİ TEK YÜREK OLDU

Çerkezköy Belediyesi karşılaşmaya özel olarak getirdiği yüzlerce Türk Bayrağı’nı vatandaşlara dağıttı. Kapalı Otopark üstünü sandalyelerle ve minderlerle donatan Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, vatandaşların karşılaşmayı rahatça izleyebilmeleri adına ne gerekiyorsa yaptı. Milli Takımımızın İspanya ile oynadığı grup maçını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcı İmdat Özgör, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, CHP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, ÇYDD Çerkezköy Şube Başkanı Selda Karacalar, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri ve yüzlerce vatandaş birlikte izledi.

 

KAPAKLI’DAKİ DEV EKRAN BEKLENEN İLGİYİ GÖRMEDİ

Türkiye – ispanya maçı için Kapaklı Belediyesi tarafından da dev ekran kuruldu. Belediye hizmet binasının üzerindeki dev ekrandan yayınlanan karşılaşmaya, Kapaklı halkı beklenen ilgiyi göstermedi. Karşılaşmayı Atatürk Anıtı’nın bulunduğu meydandan izlemeye çalışan az sayıda vatandaş için meydanda sandalye bırakılmamasına, maçı izlemeye gelen AK Partili Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz ve çok sayıda vatandaş tepki gösterdi. Vatandaşlar 21 Haziran’daki Çek Cumhuriyeti maçını daha rahat bir ortamda seyretmek istediklerini, konuyla ilgili Kapaklı Belediyesi’nin gerekli hazırlıkları yapmalarını istedi.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10