Karagöz başkanlığı bırakıyor

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz iki yıldır yürüttüğü Çerkezköy Kent Konseyi başkanlığı görevini Salı günü yapılacak olan olağan kongrede aday olmayacağını ve

Çerkezköy 19.06.2016 18:13:00 0
Karagöz başkanlığı bırakıyor

SERKAN KARAGÖZ KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU ÜYELERİYLE VEDALAŞTI

Çerkezköy Kent Konseyi Bşkanı Serkan Karagöz,Çerkezköy Belediyesi Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri ile  önceki gün Kent Konseyinde bir araya gelerek  onlara görevi bırakacağını ve kongrede aday olmayacağını belirterek onlarla vedalaştı. Yürütme Kurulu üyelerinin her birine günün anısına Vatan size Minettar Anıtını simgeleyen plaket hediye etti. Duygulu anların yaşandığı vedalaşmada Başkan Karagöz ve yürütme kurulu üyeleri her zaman yine bir arada olacaklarını ve bir birlerine olan desteği vereceklerini de söylediler.

 

 İLÇEMİZ İÇİN EKİBİMLE GÜZEL İŞLERE İMZA ATTIK

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, göreve geldiği günden bu yana yürütme kurulu üyeleri olmak üzere kent Konseyi bünyesin de bulunan tüm meclis başkanları ve üyeleriylede çok iyi ilişkiler kurarak Çerkezköy için güzel işler yaptıklarını söyledi. Başkan Karagöz, “İki yıl önce bu göreve geldiğimde o gün söylediğim bir söz vardı.oda “Çerkezköy Kent Konseyi olarak ilçemizin daha iyi yerlere gelmesi için en iyi katkıyı sağlayacağız”demiştim. Göreve geldiğim günden bu yana siz çalışma arkadaşlarım yani yürütme kurulumuz olarak el ele vererek kentimiz için en iyi şekilde çalışma yaptığımıza inanıyorum. Bizim çalışmalarımızda bizlere katkı sağlayan ve destek olan belediye başkanımız Vahap Akay başta olmak üzere tüm kurum,kuruluşlara ve herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10