AK Parti'de Bayram revizyonu

AK Parti Genel Başkanlığı değişikliğinin ardından Tekirdağ ve bazı ilçe teşkilatlarında da Ramazan Bayramı sonrası revizyona gidileceğinin konuşulması, AK Parti kulislerini hareketlendirdi.

Çerkezköy 19.06.2016 18:23:00 0
AK Parti

DEMİRBAĞ’DAN İLGİNÇ PAYLAŞIM

Birbirinden renkli isimlerin yer aldığı il ve Çerkezköy İlçe Başkanlığı için aday adayları şimdiden Genel Merkez yolunu aşındırmaya başladı. 17 Haziran günü, AK Parti Çerkezköy eski İlçe Başkanı Alaattin Demirbağ'ın sosyal medya hesabından Ahmet Akçay'ın fotoğrafını paylaşması dikkatlerden kaçmadı. Demirbağ’ın fotoğrafın altına yaptığı “Allah’ın izniyle inşallah hep birlikte AK Parti Tekirdağ İl Başkanımız Ahmet Akçay'a partili olarak ve Tekirdağlı olarak sahip çıkalım, yanında olalım. Her yönden destek verelim ve paralel yapılanmaya karşı onu ezdirmeyelim!” şeklindeki yorum ise dikkat çekti.

 

İŞTE KULİSTEKİ İSİMLER

AK Parti'de genel merkezde başlayan değişimin Tekirdağ il ve ilçe teşkilatlarına yansıyacak olması, heyecanı da üst noktaya taşıdı. İktidar partisinin il ve ilçe başkanı olmak isteyen siyasiler başkent yolunu tutarken, kulislerde ise Tekirdağ İl Başkanlığı için eski il başkanı ve milletvekili Ahmet Kanbur, AFAD Tekirdağ Müdürü Recep Erol, Ali Gümüş, Cüneyt Yüksel ve eski il başkanlarından Soner Çizen'in isimleri ön plana çıktı. Sürpriz bir hamlenin ise iş adamı Mestan Özcan'dan gelebileceği ve il başkanı olabileceği de kulislerde ortaya çıkan dedikodular arasında yer alıyor.

 

ÇERKEZKÖY'DE DURUM NE?

Çerkezköy eski İlçe Başkanı Alaattin Demirbağ'ın 30 Mart yerel seçimleri öncesi ani istifasının ardından İlçe Başkanlığına Reşat Bahar atanmış, Aralık 2014 tarihinde ise kongreye gidilmişti. Kongreyi genel merkezin adayı Abdullah Öğe kazanmıştı. AK Parti Çerkezköy İlçe teşkilatının özellikle milletvekilleri Mustafa Yel ve Ayşe Doğan ile yıldızlarının barışmadığı konuşulurken, Öğe ve yönetiminin başlayan yeni yapılanmada nasıl tavır takınacakları ise şimdiden merak konusu oldu.

 

AJANDADAKİ O İSİMLER

Kulislerde, AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatının eski yönetim kurulu üyelerinden Kamil Çetintaş, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ali Dönmez ile iş adamı Çetin Komşu ve Kızılpınar'ın eski kurucu belediye başkanlarından Adnan Er'in isimleri de Çerkezköy İlçe Başkanlığı için konuşuluyor.

 

Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10