Üretim ve istihdam faaliyetini yerinde inceledi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, fabrika ziyaretleri kapsamında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Beks Çorap ve İç Giyim San. ve Tic. A.Ş. ileBony Tekstil İşletmeleri San. ve Tic. A.Ş.

Çerkezköy 21.06.2016 18:01:00 0
Üretim ve istihdam faaliyetini yerinde inceledi

SOHBET ETTİ

Ziyaretlerine ilk olarak Beks Çorap ve İç Giyim Fabrikası ile başlayan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Beks Çorap ve İç Giyim Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bekmezci tarafından karşılandı. Fabrika hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bekmezci’den bilgi alan Kubilay, Bekmezci ile bir süre sohbet ettikten sonra Bony Tekstil Fabrikası ziyaretlerine geçti. Bony Tekstil İşletmeleri ziyaretlerinde Bony Tekstil İşletmeleri San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya tarafından karşılanan Kaymakam Metin Kubilay, Gülkaya’ dan fabrikanın çalışmaları hakkında bilgi alarak bir süre sohbet etti.

 

“ZİYARETLERİMİZ SÜRECEK”

Çerkezköy’ün, geniş ulaşım olanaklarına sahip olması nedeni ile bölgenin önemli bir sanayi merkezi haline geldiğini belirten Kubilay “ Ülkemizde önde gelen sanayi kuruluşlarından çoğu bölgemizde faaliyet göstermektedir. Yüzlerce fabrikaya ev sahipliği yapan İlçemizdeki sanayi kuruluşlarını daha yakından tanımak, üretim ve istihdam faaliyetlerini bizzat incelemek, sorun ve sıkıntılarını dinlemek ve çözüm yolları aramak için ziyaretlerimiz devam edecektir” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10