Karagöz, " Başkan Akay'a kırgınım"

Çerkezköy'de dün saat 13.00'de yapılması planlanan Çerkezköy Kent Konseyi Olağan Genel kurulunda yeterli çoğunluk sağlanamazken, gözler haftaya aynı gün ve saatte yapılacak olan ve çoğunlu

Çerkezköy 22.06.2016 00:01:00 0
Karagöz,

NEDEN ADAY OLMADIĞINI AÇIKLADI

Çerkezköy Kent Konseyi Olağan Genel kurulu öncesi açıklamalarda bulunan Başkan Serkan Karagöz “  Daha önce açıklamadığım gibi Kent Konseyi Başkanlığına aday olmayacağım. İki yıl içinde dört kongre yaptım her birinde çoğunluk sağlanırken, ilk kez bu gün çoğunluğun sağlanamaması ise benim kongrede aday olmayacağımdan dolayıdır. Bu gün bu kongrenin gerçekleşmesi için 84 delegemizin 43’ünün burada hazır bulunması gerekiyordu. Delegelerimizin Ramazan diye havanın da bir hayli sıcak olması nedeniyle gelmediklerini düşünüyorum. Bu nedenle çoğunluk sağlanamadığı için kongre haftaya yine burada ayni saate ertelenmiştir” dedi.

 

HELALLİK İSTEDİ

Karagöz “ Görev yaptığım iki yıllık süre zarfında benimle birlikte çalışan arkadaşlarıma haklarımı helal ediyorum ve onların da bana haklarını helal etmesini istiyorum. Bu çatı altında arkadaşlarımız ile birlikte güzel işler yaptık. Kent konseyimizin karşısına güzel bir eser kazandırdık. Bu anıt eserin yapılmasına katkı sağlayan kent konseyimizde ki arkadaşlarımızın katkıları büyüktür. Belediyemizde bu eseri ilçemize kazandırmıştır. Çerkezköy Kent Konseyi sivil toplum kuruluşlarının üzerinde olmalıdır. Buraya Çerkezköy sahip çıksın. Biz bırakıyoruz diye burası sahipsiz kalmayacak. Bizden sonra göreve gelecek olan arkadaşlarımıza gereken yardımı ve desteği vereceğim” diye konuştu.

 

“BAŞKAN AKAY’A KIRGINIM”

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a kırgın olduğunu kaydeden Akay “ Çerkezköy Kent Konseyi  olarak çok önemli çalışmalar yaptık ve bizim çalışmalarımız Türkiye genelinde örnek teşkil eden çalışmalar oldu. Örnek bir konsey olduk. Buda bizlerin özverili ve karşılıksız çalışmaları neticesinin bir ürünüdür. Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın desteklerini de inkar etmiyoruz. Ona da teşekkür ediyorum. Binamız 600 metrekare, bunun 440 metrekaresi bölünerek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine kadın danışma evi olarak verildi. Oysa ki ilçemizde bir kültür merkezi olmadığı gibi bizler burada aynı zamanda kültür merkezi gibi çalışmalar da yaptık. Kısacası burayı Kültür Merkezi haline getirdik. Burada bir çok konferanslar, sempozyumlar ,sergiler, kısacası burada dolu dolu hizmet yaptık.Belediye Başkanımızla birlikte de bir çok  yaptığımız işler oldu.Ama binamızın bölünmesiyle birlikte çalışma alanımız çok daraldı. İşte bu nedenle de Belediye Başkanımıza kırgınım. Tekrar aday olmamam ise  bu nedenle bir tepkidir” diye konuştu.

 

“HEPİMİZİN EMEKLERİ VAR”

Başkan olduğunda Kent Konseyinde 70 üyenin bulunduğunu kaydeden Karagöz “ Üye sayımızı çoğaltmak için yaptığımız çalışma ile birlikte üye sayımızı 600’e çıkardık. Biz burada hiçbir ücret almadan gönül rızası ile çalışan insanlarız. Hepimizin tek gayesi ve hedefi yaşadığımız kentimizi daha iyi yerlere gelmesi için katkıda bulunmak ve bu konuda da üzerimize düşeni bu güne kadar en iyi şekilde yaptığımıza inanıyorum . Çünkü burada hepimizin emekleri var.Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Bu bir bayrak yarısıdır ve benden sonra bu bayrağı devralacak başkan ve yönetiminin de başarılı çalışmalar yapacağına inanıyorum”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10