Önsel : "Aslı yoktur"

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, ilçe yönetiminde fikir ayrışmalarından dolayı çıkan istifa söylentilerine açıklık getirdi.

Çerkezköy 22.06.2016 18:12:00 0
Önsel :

“ASLI YOKTUR”

Son günlerde Çerkezköy kamuoyunda konuşulan, MHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri’nin MHP Kurultayındaki adaylardan dolayı çıkan fikir ayrışmalarından dolayı istifa ettiği söylentilerine MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel yaptığı açıklama ile sert cevap verdi. Önsel “ 10 Temmuz’da Milliyetçi Hareket Partisi Ankara’da kurultay gerçekleştirecek. MHP Genel Başkanlığı için birden fazla aday yarışacak. Tabi ki fikir ayrışmaları yada aday destekleme gibi durumlar olacak. Fakat Çerkezköy İlçe Teşkilatı için ortaya atılan iftiraların hiçbir şekilde aslı yoktur. Bizler fikir ayrışmalarını bile kendi meclisimiz içinde konuşuyoruz ve sıkıntı yaşamadan karara bağlıyoruz” diye konuştu.

 

“İLERLEYEN GÜNLERDE GÖSTERECEK”

10 Temmuz’da gerçekleştirilecek olan Kurultay’ın ardından İl ve İlçe kongrelerin de yapılacağını kaydeden Önsel, “Aday olup olmayacağı “ konusuna da açıklık getirdi. Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak 10 Temmuz’da Ankara’da olacaklarını kaydeden Önsel “ Gerçekleştirilecek olan Kurultayın ardından il ve ilçelerde de kongreler mutlaka gerçekleştirilecektir. Çerkezköy İlçe kongresinde yeniden aday olmam şuan için gündemimde değil fakat o günkü şartlar neyi gösterir gerçekten bilmiyorum” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10