Temizlik başladı

Yaklaşan ramazan bayramı öncesi Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından genel temizlik çalışmalarına hız verildi.

Kapaklı 27.06.2016 18:41:00 0
Temizlik başladı

TİTİZLİK İLE SÜRDÜRÜLÜYOR

Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Kapaklıyı yaklaşan Ramazan Bayramı’na hazırlıyor. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi çalışmalarına hız veren Kapaklı Belediyesi temizlik işleri müdürlüğü ekipleri bayram mesaisine erkenden başladı.Sıcak giden yaz günlerinde Kapaklı içerisinde ve ilçeye bağlı mahallelerdeki cadde ve sokaklarda , çocuk parklarında titiz bir şekilde temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

 

''KAPAKLI HUZURLU BİR BAYRAM GEÇİRECEK''

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde belediyenin bütün birimleriyle üzerine düşen her türlü sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirdiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı en güzel şekilde geçirmesi için belediye olarak üzerimize düşen görevleri en güzel şekilde yerine getiriyoruz. Halkımızın yaşam kalitesini sürekli artıran hizmetlerimiz yaklaşan bayram öncesinde daha da önem kazanıyor. İşte bizde bu noktada daha duyarlı bir şekilde hareket ediyoruz. Bu bayramda ilçemizde bulunan her vatandaşımız huzurlu bir bayram geçirecek” dedi.

 

RAMAZAN BAYRAMINI TEBRİK ETTİ

Mandalı, her alan da çalışmalara hız verildiğini belirterek eksiksiz bir şekilde Ramazan Bayramına  girmek istedikleri söyledi.  Mandalı;” Bayram hazırlıklarımız kapsamında hummalı çalışmalara başlayarak ana caddelerimizden mahalle aralarına, dere yataklarından, çocuk parklarımıza kadar bir çok yerde dokunmadık yer bırakmayacağız  Çalışmalarımız arife gününe kadar devam edip vatandaşlarımızın temiz ve huzurlu bir ortamda bayram geçirmesini arzuluyoruz. Şimdiden tüm hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin yaklaşan Ramazan Bayramlarını tebrik eder sağlık, mutluluk, ve huzur diliyorum'' dedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10