"Tüm çalışmalarımız servisçi esnafının menfaatinedir"

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri ,dernek olarak bu güne kadar yaptıkları ve bundan böylede yapılacak çalışmaların dernek üyesi servisçilerin

Çerkezköy 3.07.2016 18:00:00 0

“BİR TEK SERVİSÇİ ARKADAŞIMIN MAĞDUR OLMASINI İSTEMEM”

Başkan Fikret Tanyeri  her zaman servisçi esnafının menfaatlerini korumak için mücadele verdiklerini ve tek bir tek servisçinin bile mağdur olmasını istemediğini kaydetti. Başkan Fikret Tanyeri, “Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi olarak bu güne kadar yaptığımız çalışmalar servisçi esnafı arkadaşlarımızın menfaatine olan çalışmalardır. Bundan böylede yapacağımız çalışmalar yine ayni şekilde servisçi arkadaşlarımızın menfaatine olan çalışmalar olacaktır” dedi.

 

“KARSANLARLA YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALAR BAŞARILI OLDU”

Başkan Tanyeri şöyle devam etti, “Bu zamana kadar korsan araçlarla yaptığımız çalışmalar başarılı olmuş ve bu karsan araç mücadelesinde de sona gelmiş bulunmaktayız. Kısa süre içerisinde bölgemizde korsan servis aracı kalmayacaktır.Bu konuda İlçe Emniyet Müdürlüğümüzde sıkı bir çalışma içerisindedir ve Emniyet Müdürlüğümüze  bu yöndeki çalışmalarında da hassasiyet gösterdikleri için teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu

 

“İHALEDEN PLAKA ALANLAR 9. AYA KADAR PLAKALARINI MUTLAKA TAKMALI”

Başkan Fikret Tanyeri UKOME’nin 31-12-2015 tarihinde yaptığı plaka ihalesinde değinerek, “UKOME’nin 31.12.2015 tarihinde yapmış olduğu plaka ihalesinde plaka alanları uyarmak istiyorum.İhaleden alınan plaka süresi 9. Ayda bitmek üzere.9. aydan sonraki her türlü plaka korsan sayılacağından ayrıştırması kolay olacaktır.İhalede plaka alanlar 9. Aya kadar plakalarını takması gerekmektedir.Takmayanlar korsana düşecektir.”

 

ÇALIŞMALARIMIZI ÇEKEMEYENLER BİZLERİ TEHDİT EDİYOR

Çalışmalarını çekemeyenlerin olduğunu ve kendisini tehdit ettikleri iddiasında da bulunan Tanyeri, “Bizlerin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı bizleri sosyal medya olmak üzere sözlü olarak tehdit eden arkadaşlara tavsiyem şudur, önce kendileri bir boy aynasına bir baksınlar.Baksınlar ki sonra bizi tehdit etsinler.Bu arkadaşlarımız zaman zaman kendilerini Türkiye Cumhuriyetinde yaşadıklarını unutuyorlar.Ülkemiz bir hukuk devleti olduğunu unutuyorlar.Zamanı gelince bizleri tehdit eden bu arkadaşlar hesabını yüce yargıya verecek.Bunu da bilmelerini istiyorum.”ifadelerini kullandı.başkan Tanyeri,konuşmasının sonunda İslam alemi ve servisçilerin Ramazan bayramını da kutladı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10