Görevden alınacak

AK Parti Çerkezköy İlçe Sekreteri Mustafa Karataş'ın sosyal medya hesabından yaptığı ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü kastettiği öne sürülen "Ödülü soru, attan düşüp gazi ola

Çerkezköy 9.07.2016 15:35:00 0
Görevden alınacak

AK Parti Çerkezköy İlçe Sekreteri Mustafa Karataş’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, gündemdeki yerini korurken, büyük tepki çeken bu paylaşıma, AK Parti içinden de sert eleştiriler geldi. AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay yapılan paylaşımı esefle kınadığını belirterek, “Yapılan paylaşımın savunulacak bir tarafı yok. Biz yönetim olarak gereken neyse yapacağız. Bu hadsiz paylaşımı yapanları görevden alacağız. Ayrıca üyelikten de düşüreceğiz" dedi.
 

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAKLAR
Yapılan paylaşımın ardından AK Parti kanadı kadar, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve MHP Kapaklı Eski İlçe Başkanı Hayri Varol da kendi sosyal medya hesaplarından duruma tepki gösterirken, CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bugün Çerkezköy Adliyesine giderek konu hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını ifade etti.
 

PAYLAŞIMI SİLDİ
AK Parti Çerkezköy İlçe Sekreteri Mustafa Karataş, 7 Temmuz Perşembe günü kendisine ait sosyal paylaşım sitesinden “Ödülü soru, attan düşüp gazi olan kimdir” şeklinde paylaşımda bulunmuş ve bir gün sonra da saat 13.00 sıralarında da hesabında paylaşımı gizlemişti. Aynı günün akşamı saat 17.00 sıralarında da paylaşım yeniden aktif hale gelmişti. Karataş, büyük tepki çeken paylaşımını dün sayfasından sildiği görüldü.
 

Haber / Şaban Kardeş 


0282 726 91 91
0282 747 65 10