2 bin 100 kişi Selimiye ve Sultanahmet'i gezdi

Çerkezköy Belediyesi'nin Ramazan Ayı içerisinde Kültür Gezileri kapsamında düzenlediği Edirne ve İstanbul gezilerinde yaklaşık 2100 vatandaşı Ramazan Ayının coşkusunu Edirne Selimiye Camii ve İ

Çerkezköy 11.07.2016 19:59:00 0
2 bin 100 kişi Selimiye ve Sultanahmet

HER GÜN DÜZENLENDİ
Çerkezköy Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Sultanahmet ve Selimiye Camii gezilerine bu yıl da katılım yoğun oldu. Ülkemizde tarih ve kültürel mirasın en yoğun hissedildiği mekânları barındıran Edirne ve İstanbul’a düzenlenen kültür gezisinde, Çerkezköy Belediyesi 2 bin 100 vatandaşı Selimiye Camii ve Sultan Ahmet Camii’nde iftarlarını açma imkanı sağladı. Çerkezköy Belediyesi olarak her gün Edirne ve İstanbul’a düzenlenen gezilerde vatandaşlar tarihi camileri gezerek iftarlarını yaptılar. Günü birlik düzenlenen İstanbul ve Edirne gezisinde teravih namazının kılınmasının ardından gezi son buldu.

 

VATANDAŞ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Çerkezköy Belediyesi olarak her vatandaşın Ramazan Ayında Ramazan Ayı coşkusunun yoğun bir şekilde yaşandığı Edirne Selimiye Camii ve İstanbul Sultan Ahmet Camii’ni görmesini istediklerini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay” Çerkezköy Belediyesi olarak yaklaşık 2100 vatandaşımızı Edirne Selimiye Camii ve İstanbul Sultan Ahmet Camii’ne götürerek oradaki atmosferi yaşamasını istedik. Geçen yıl da düzenlemiş olduğumuz Ramazan gezilerimize vatandaşlarımızın ilgisi yoğun olmuştu. İlgi gösteren ve katılan tüm vatandaşlarımıza ve gezinin düzenlenmesinde emeği geçen Belediyemiz personellerine böylesine güzel ve anlamlı bir organizasyonda bizlere katkı sağlamalarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER 
Geziden oldukça memnun kalan ve gezilmesi, görülmesi gerek camilerde oldukça duygulu anlar yaşayan vatandaşlar Edirne Selimiye Camii ve İstanbul Sultan Ahmet Camii’ni herkesin görmesi gerektiğini ifade ettiler. Ramazan Ayında camileri gezme ve görme imkânı sağlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a minnet duyguları ile teşekkürlerini ilettiler.


0282 726 91 91
0282 747 65 10