Akay: " Çerkezköy için çalıştay yapacağız"

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği yönetimi dün saat 14.30'da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi odası yönetimini ziyaret etti.Dernek Başkanı Murat Akay ve yönetim kurulu üyelerini ÇTSO Yönetim

Çerkezköy 13.07.2016 19:21:00 0
Akay:

 MURAT AKAY DERNEĞİN KURULMA AMACINI ANLATTI

Ziyarette Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, derneği nasıl kurduklarını ve amaçlarını dile getirdi. Başkan Akay, “ Öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Biz eski çocukluk arkadaşları olarak bir araya gelerek Çerkezköy’ün gelişimine nasıl faydalı oluruz düşüncemizden yola çıkarak Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneğini 29 Mayıs’ta kurduk.14 haziran ‘da da ilk olağan genel kurulumuzu yaparak çalışmalara başladık. 100’e yakın üyemiz var. Amacımız sanayi kenti olan Çerkezköy’ün gelişimine katkı sağlamak için proje çalışmalarına başladık. Yapacağımız çalışmalarda Ticaret ve Sanayi odamızın da katkı ve desteklerini bekliyoruz. Yakında ilçemize  neler yapabiliriz konusunda bir çalıştay yapacağız. Bu çalıştaya protokol üyelerimizi de davet edeceğiz. Bu nedenle çalıştayın ilçemiz adına çok yararlı olacağına inanıyoruz.Dernek olarak Trakya Kalkınma Ajansından da yararlanmak için gerekli çalışmaları yapacağız” dedi.

 

“BİRLİK VE BERABERLİĞİ PEKİŞTİRECEĞİZ”

Akay “ Dernek olarak bizler ilçemizde Türkiye’nin neresinden gelirse gelsin her vatandaşlar bizim gözümüzde Çerkezköylüdür. Hiçbir şekilde onları ayrım yapmıyoruz.  İlçemizdeki bu kardeşliği dostluğu derneğimiz çatısı altında daha da pekiştireceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde Çerkezköy’ümüzü daha iyi noktalara getirmek için el birliği ile çalışmayı amaçlıyoruz. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak da sizleri derneğimizin onursal üyesi yapacağız ”diye konuştu.

 

“BÖYLE DERNEĞE İHTİYACIMIZ VARDI”

Ziyaretten ötürü dernek üyelerine teşekkür eden ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva “ Gerçekten ilçemizin böyle bir derneğe ihtiyacı vardı. İfade ettiğiniz gibi Çerkezköy’de yaşayan her kesimi ve herkesi kucaklayacak olması ve ayni çatı altında Çerkezköy’ün daha iyi yerlere gelmesi yönünde çalışacak olması çok güzel.Sizin kurduğunuz bu dernek Ticaret ve Sanayi odası olarak bizler içinde önemli bir dernek olduğunu belirtmek isterim.Çerkezköy’ümüze hayırlı olsun. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak Çerkezköy’e yapacağınız çalışmalarda yanınızda olacağımızı da biliniz.”dedi. Kozuva’nın konuşmasının ardında ÇTSO Odası  yönetimi ve dernek yönetimi bir birlerine kendilerini tanıttılar. Daha sonra birlikte günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10