"Kick Boks'a bayanların ilgisi artıyor"

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz Çerkezköy'de  Taekwando dan sonra son aylarda bayanların Kick Boks'a da ilgi gösterdiklerini ve bu spora her geçen gün bayanların taleplerinin

15.07.2016 19:22:00 0
 

KİCK BOSK BAYANLARIN İLGİ ODAĞI OLDU

Çerkezköy’de son aylarda bayanların Kick Boks ilgisinin giderek arttığını kaydeden Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz “ Uzun yıllardan bu yana Çerkezköy’de genellikle bayanlar yalnız taekwando sporuna ilgi gösteriyordu. Ancak son aylarda bayanlar Kick Boks sporuna karşı da ilgi göstermeleriyle birlikte bu spora karşı odaklanmaları ile her geçen gün ilçemizde Kickboks sporu yapan bayan sayısında artış olmaya başladı. Sporun her dalı sağlık acısından iyidir. Bu nedenle her yaştaki insanlarımızın spor yapmalarını tavsiye ediyorum”dedi.

 

“SAĞLIKLI YAŞAMAK İÇİN SPOR ŞART”

Vural Ayaz, her yaştaki insanın sağlıklı yaşaması için spor yapması gerektiğini de belirterek, “ Her şeyden önce spor  sağlıktır. Hem vücudu zihinde tutar hem de daha sağlıklı beslenmemizi sağlar İlçemizde son aylarda bayanlara yönelikte açtığımız Kick Boks kurslarına son günlerde oldukça talep fazla ve kısa süre içinde de belli bir sayıya ulaşacağımızı tahmin ediyorum.Bayanlara yönelik kurslarımız Şampiyon Spor Kulübümüzün Gazi Mustafa Kemal Paşa mahallesindeki Merkezi başta olmak üzere Fatih Mahallesi ve Kızılpınar Mahallelerimizdeki şubelerinde de Salı,Perşembe ve Cumartesi günleri saat 16.00-18.00 saatleri arası haftada üç gün devam ediyor.Sağlıklı yaşamanın en büyük faktörü sağlıklı spor yapmaktan geçiyor.Kick Boks Sporu ayni zamanda insanda stresi yok ediyor.Sağlıklı ve dengeli beslenmeye yöneltiyor.Uyku bozukluğu çekenler bu spor ile uyku düzenine kavuşuyor.Ayni zamanda yeme ve içmeler konusunda da önemli bir  yer alıyor .bu da dengeli beslenme demektir.”diye konuştu.

 

BAYANLARA KİCK BOKS YAPMALARINI ÖNERİYORUM

Sağlıklı yaşamak isteyen bayanlara Kick Boks yapmalarını öneren Vural Ayaz, “ Yaşamını daha sağlıklı şekilde sürdürmeyi her yaştaki kadın erkek ister. Ancak nedense spora olan ilgi ya kilo alındığında yada vücudumuz da her hangi bir rahatsızlık duyduğunda insanlar yönelmektedir. Bu durumda da insanın sağlığına kavuşması  çok uzun zaman almaktadır. Her yaştaki insanımızın sağlıklı yaşaması için spor yapması şart. Günde bir iki saat yapılan spor hem vücudu dir tutuyor hem de dengeli beslenmeye yardımcı olduğu gibi fala kilo alınmasını engelliyor.İşte bu nedenle her yaştaki bayanların rahatlıkla yapabilecekleri bir spor dalı olan Kicks Boks’u yapmalarını öneriyorum”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10