Motor ölüme gitti

Kapaklı'da ikamet eden evli ve iki çocuk babası Samet Palabıyıkoğlu (29), motorla Karaağaç mahallesinde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.

Kapaklı 15.07.2016 19:31:00 0
Motor ölüme gitti

MOTOSİKLET İLE KAZA YAPTI

Karaağaç mahallesinde meydana gelen motosiklet kazasında 29 yaşındaki Samet Palabıyıkoğlu hayatını kaybetti. Kaza olayı iddiaya göre şu şekilde meydana geldi; Samet Palabıyıkoğlu,  34 LCM 97 plakalı motosiklet ile önceki akşam saat 21.00 sıralarında kaza yaptı.

 

KAZANIN ARDINDAN ARKADAŞI HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Karaağaç Defacto fabrikası yakınlarında virajı alamayan ve hızlı olduğu öğrenilen Palabıyıkoğlu, önüne çıkan tümseğe sert bir şekilde çarpınca motorun direksiyon kısmı göğsüne sert bir şekilde çarptı. Yol kenarına savrulan Samet Palabıyıkoğlu bilinci kapanmadan önce arkadaşını arayarak yardım isterken, kaza yerine gelen arkadaşının önce yaralı genci hastaneye götürdüğü ve ardından da motosikleti sakladığı iddia edildi

 

HAYATINI KAYBETTİ

Devlet hastanesinde yapılan müdahalelerin ardından Palabıyıkoğlu saat 22.00 sıralarında da ambulans ile Özel İrmet Hospital hastanesine sevk edildi. Samet Palabıyıkoğlu burada yapılan tüm müdahalelere cevap vermeyerek gece saat 02.00 sıralarında hayatını kaybettiği öğrenildi. Palabıyıkoğlu’nun ölüm haberini alan yakınları ise sinir krizi geçirdi.

 

OLAYI KISA SÜREDE AYDINLATTILAR

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler meydana gelen kazanın kendilerine gece saat 03.00’da haber verilmesine rağmen başlattıkları geniş çaplı soruşturma ile olayı kısa sürede aydınlatmayı başardılar.  Kazanın ardından motosikleti olay yerinden alarak saklayan Samet Palabıyıkoğlu’nun arkadaşı da emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10