Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, "Meydanları boş bırakmayacağız"

Cuma akşamı darbe girişimi olayına karşı Türkiye genelinde halkın tepkileri sürüyor. Gece cadde ve sokaklara dökülen vatandaşlar Çerkezköy'de de sokaklara dökülerek demokrasi nöbetleri ile dev

Çerkezköy 16.07.2016 18:22:00 0
Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe,

Partili partisiz genç yaşlı Çerkezköy halkı Cumartesi günüde saat 14.30’da  AK Parti ilçe binası önünde toplandı.Sonra Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı önünde bir araya geldi. AK Parti Çerkezköy İlçe teşkilatının düzenlediği mitingte darbe girişimine tepkisini sürdürdü. Meydanda konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, meydanları boş bırakmayacaklarını belirterek, “Değerli Çerkezköylüler konu bir parti meselesi değildir. Bu bir vatan meselesidir. Milletimiz bunların cezasını verecektir. Akşamdan beri  Çerkezköy de partili partisiz birlik ve beraberlik içinde olmamız nedeniylede  halkımızdan Allah razı olsun.Bizim bu birlik ve beraberliğimizi bütünlüğümüzü kimse bozamayacak.” Dedi.

 

CUMHURİYET MEYDANINDA TOPLANILDI

Cumhuriyet Meydanı’nda dün saat 14.30’da düzenlenen protesto mitinginde AK Parti Çerkezköy İlçe başkanı Abdullah Öğe  olmak üzere İlçe Yönetim  Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanlarından Sait Yazı, İlçe eski yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz,Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Bölge  Müdürü Mehmet Özdoğan, AK Parti Tekirdağ eski milletvekili adaylarından Ömer Karadeniz, Eğitim Bir Sen Çerkezköy Başkanı Ahmet Üzgün, partililer ile genç yaşlı yaklaşık çok sayıda vatandaş katıldı.

 

MEYDANLARI BOŞ MU KALACAK ZENNETTİNİZ

Cumhuriyet Meydan’ında  konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Dün akşam meydanlardaydık. Hiçbir partili ve vatandaşımız hiçbir taşkınlık yapmadı. Allah sizden razı olsun.Bu rütbeleri takanlar alçaktır.Allah’a şükürler olsun dün geceden itibaren hep birlikte bu meydanlardaydık. Ey gafiller, ey alçaklar, bu meydanları boş mu kalacak zannettiniz. Sizler evlerinde bu vatandaşlara mesaj atarak, meydanlara çıkmayın evlerinizden çıkmayın diyerek bu milleti kandıracağınızı mı zannettiniz. Bu milleti boş mu zannettiniz. Bu aziz milleti yok mu sandınız.

Şu anda Trakya’da  tek ilçe olarak meydanda bizler varız. Bu sıcakta bu güneşin altında burada durmamız belki mahşerde bizi serinletecek. Allah inananlarla beraberdir. Zafer de inananlarındır. Bu yolda inandık. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.” dedi.

 

BU VATAN MESELESİDİR

Ak Parti Çerkezköy İlçe başkanı Abdullah Öğe konuşmasını şöyle sürdürdü, “Yaşanan olaylarda 161 kişi şehit oldu.Şehitler için herkesin Fatiha okumasını istiyorum. Konu bir parti meselesi değildir.Bu bir vatan meselesidir. Şu anda bu sıcakta, bu güneşin altında toplandık.Trakya’da bu saatte toplanan tek ilçeyiz.”

 

MİLLETİMİZ BUNLARA CEZASINI VERECEKTİR

Çerkezköy halkı olarak birlik ve beraberlik için yaşanan darbe girişimine birlikte tepki gösterdiklerini de belirten, Öğe, “Devlet büyüklerimizin bizlere demokrasimize sahip çıktığımız için çok defa teşekkür ettiler. Bizler Çerkezköylüler olarak bize yakışanı yaptık. Operasyonlarda sona geliniyor. 3-5 hain yakalanmak üzere. Bu milletin parasını yiyen alçaklar, o paralarla o rütbeleri takan alçaklar Yunanistan’a kaçıyorlar. Millet bunlara cezasını verecek. Zannetmesinler ki kaçtılar. Onları oradan alacağız. Milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde bunun üzerinden gelecektir.”   

 

REİSİMİZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN İSTEĞİ, MEYDANLARI BOŞ BIRAKMAYACAĞIZ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, konuşmasını şöyle tamamladı.“Milletin evladı, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın istediği meydanları boş bırakmamamızdır. Reisimiz evine gidene kadar bizler de evimize gitmeyeceğiz. O bizim için gecesini gündüzüne katıyor,bizde meydanlardaki demokrasi nöbetimizi tutmaya devam edeceğiz. Büyük Türkiye bu belanın üstesinden gelecektir. Bu büyük millet bunlara gereken cezayı verilecek.”  Dedi. Öğe’nin konuşmasının ardından şehitler için dua okunduktan sonra kalabalık sessizce dağıldı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10