Ordu yargıya taşıyacak mı ?

Temmuz ayı meclis toplantısında Çerkezköy kamuoyunda yeni bir tartışma konusu yaratan eski Belediye Başkanlarından ve AK Parti Belediye Meclis üyesi Remzi Garip'in gündeme taşıdığı greyder konusu ge?

Çerkezköy 18.07.2016 20:42:00 0
Ordu yargıya taşıyacak mı ?

MECLİSİ İZLEMİŞTİ

1478 ada 1 parseldeki Bony’e ait konut alanının ticaret alanına çevirme talebine CHP’li meclis üyeleri evet derken, AK Parti meclis üyeleri ilk oturumda komisyona havale edilen tadilata ilişkin gündem maddesinin ardından oturuma katılmayarak, ikinci oturumda ret oyu kullanmış, değişiklik ise oy çokluğu ile meclisten geçmişti. Tartışmalı meclis toplantısını ziyaretçi koltuklarından izleyen dönemin MHP’li İlçe Başkanı Mustafa Ordu‘nun  meclise gelmesi akıllara bunu da yargıya taşıyacak mı sorusunu getirdi?

 

“GARİP’İ SUÇLAMIŞTI”

Namık Kemal Bulvarı üzerinde bulunan Dilaver Koluaçık’a ait 1445-1446 nolu arsalar ile ilgili yargıya başvuran Mustafa Ordu’nun geçtiğimiz hafta oy çokluğu ile kabul edilen 1478 ada 1 parseldeki plan tadilatı ile ilgili benzer başvuruda bulunup bulunmayacağı merak konusu olurken, geçtiğimiz günlerde AK Partili Meclis üyesi Remzi Garip’e “Yan yattı çamura battı” senaryoları ile meclis üyelerini omurgasızlık ile suçlayan açıklama yapmıştı.

 

“KENDİ CEBİNDEN ÖDEMİŞTİ”

Dilaver Koluaçık’a ait 1445-1446 nolu arsalar ile ilgili daha önce yargıya taşıdığı benzer plan tadilatında mahkeme masraflarını kendi cebinden karşılayarak 10-20-50-100 liralardan oluşan bin 680 TL’yi masa üstüne koyarak basın mensuplarına poz veren Ordu,  ‘bu dava namus meselemizdir’ diyerek davanın takipçisi olduğunu kamuoyuna deklara etmişti. Şimdi ise kamuoyunda merak edilen Dilaver Koluaçık’ın plan tadilatında 35 milyonluk rant olduğu iddiası, Bony Çorap tarafından cezaevi karşısına yapılmak istenen AVM’nin plan tadilatı ile ortaya çıkan rantın ve bu ranta istinaden Belediyeye bağış yapılan greyder’i Ordu’nun yargıya taşıyıp taşınmayacağı ise merak konusu oluşturdu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10