Tekerlekli sandalye bağışladı

Türkiye Sakatlar Derneği Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Süheyla Usta kendi imkanları ve yardımseverlerin katkılarıyla  ihtiyaç sahibi engellilere verilmek üzere Türkiye Sakatlar derneği ÇerkezkÃ?

Çerkezköy 20.07.2016 20:17:00 0
Tekerlekli sandalye bağışladı

BİR YIL İÇİNDE 11 ADET TEKERLEKLİ SANDALYE BAĞIŞINDA BULUNDU

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Süheyla Usta tekerlekli sandalye teslim töreninde konuşmasına kendisine katkı sağlayan ve destek olan hayırseverlere teşekkür ederek başladı. Usta “ İhtiyaç sahibi engelli kardeşlerimizin tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşılamak için  her kesin bir potansiyel olması nedeniyle  bu konuda üzerine düşeni yapması gerektiğine inanıyorum.Bu nedenle bir vatandaş olarak engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarının karşılanması için elimden geldiğince katkı sağlamaya çalışıyorum.Engelli kardeşlerimizin en çok ihtiyaç duydukları tekerlekli sandalyelerdir. Tekerlekli sandalyesi olmayanlar sokağa çıkamıyorlar. Bu nedenle daha önce gerek kendi imkanlarımla gerek hayır severlerimizin katkı ve destekleriyle  ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimize verilmek üzere 7 adet tekerlekli sandalye bağışında bulunmuştum. Derneğimize her gün tekerlekli sandalye  ihtiyacı olanların talepte bulunmalarını dikkate alarak ihtiyaç sahiplerinin bu yöndeki taleplerini karşılamak için hayır sever vatandaşlarımızdan destek istedim.Sağ olsunlar hiç biri beni kırmadı ve onların ve kendi katkımla beş adet manuel tekerlekli sandalye alarak bu gün dernek yönetimimize ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimize verilmek üzere teslim ettim. Tekerlekli sandalye alımında bana katkı ve destek veren tüm hayır severlerimize çok teşekkür ediyorum.”dedi

 

ÇALIŞMALARIM ARALIKSIZ DEVEM EDECEK

Süheyla usta ihtiyaç sahibi engellilerin tekerlekli sandalye ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda önümüzdeki günlerde de çalışma yapacağını ve bu yöndeki çalışmalarını aralıksız olarak devam ettireceğini de söyledi. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkan Yardımcısı Sakine Varlık’ da, “Süheyla usta derneğimizin kadın Kolları Başkan yardımcısı olması nedeniyle dernek üyelerimizin ne gibi ihtiyaçlarının olduğunu çok iyi bilen bir arkadaşımız. Gerek kadın Kolları yönetiminde gerekse şahsen yaptığı çalışmalar ile derneğimize ve dernek üyelerimizin ihtiyaçlarının karşılanmasındaki çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Yine kendi imkanlarıyla yaptığı çalışmalar neticesinde hayır severlerin katkı ve desteklerini de alarak derneğimize beş adet manuel tekerlekli sandalye hediye etmesinden dernek yönetimi olarak büyük mutluluk duyuyor ve kendisine çok teşekkür ediyoruz.Derneğimize tekerlekli sandalye ihtiyacı talebinde bulunan engelli kardeşlerimize bu sandalyeleri vererek bu yöndeki ihtiyaçlarını karşılayacağız.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10