Akay, 'Başarılarınızla gurur duyuyoruz'

Muratlı'da 18-19 Temmuz tarihlerinde yapılan Türkiye Minikler Taekwando  Şampiyonası Tekirdağ İl seçmelerinde beş birincilik bir ikincilik ve bir üçüncülük elde eden  Çerkezköy Şampiyon Spor

21.07.2016 20:31:00 0
Akay,

BAŞARILARIMIZDA SİZLERİNDE KATKISI BÜYÜK

Ziyarette konuşan Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, Belediye Başkanı Vahap Akay’a önce seçmelerle ilgili bilgiler verdi ve sonra şöyle devam etti, “Bizlerin başarılarında Siz belediye başkanımızın belediye olarak bizlere vermiş olduğunuz katkı ve desteklerinde katkısı büyük. Bu nedenle sizlere bizlere vermiş olduğunuz katkı ve desteklere bir kez daha teşekkür ediyoruz. İlçemizde sizler sayesinde sporun her dalı gün geçtikçe daha iyi yerlere gelmekte olduğunu görüyor ve bundan da memnuniyet duyuyoruz” dedi.

 

“PAZAR GÜNÜ KONYA’YA GİDİYORUZ”

Antrenör Vural Ayaz, Muratlı’da seçmelerde birinci ve ikinci olan sporcuların Konya’da yapılacak olan minikler Türkiye şampiyonasında mücadele edeceğini de belirterek, “ 26-31 Tarihleri arasında Konya’da yapılacak olan Türkiye Minikler Taekwando şampiyonasında katılmaya hak kazanan 6 sporcumuz şampiyonada da ilçemizi ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Şampiyonaya Pazar  günü gidiyoruz.”diye konuştu.

 

“HEDEFİMİZ KONYA’DAN DA MADALYALARLA DÖNMEK”

Vural Ayaz, Konya’da yapılacak olan şampiyonada da hedeflerinin madalya olduğunu belirtti.Ayaz, “Seçme müsabakaları öncesi de hedefimizi Konya olarak belirlemiştik ve seçmelerde başarılı olan sporcularımızın Konya’da yapılacak şampiyonada da madalya kazanacaklarına inanıyorum. Bu şampiyonaya çok iyi şekilde hazırlandık. Dediğim gibi hedefimiz Konya’dan da madalyalarla dönmek.”diye konuştu.

 

BAŞARILARINIZLA GURUR DUYUYORUZ

Belediye Başkanı Vahap Akay’da son yıllarda Çerkezköy’de sporun oldukça ileri bir düzeye geldiğinin kanıtının elde edilen başarıların bunu gösterdiğini belirterek, “Öncelikle başarılı olan sporcularımızı tebrik ediyor ve başarılarının daim olmasını diliyorum. Sizlerin başarıları bizleri gururlandırıyor. Çerkezköy Belediyesi olarak biz her zaman sporcu kardeşlerimizin ve sporun yanındayız. İlçemizde sporun her branşında başarılı elde edilmesi ve sporun gelişmesine olanaklarımız ölçüsünde katkı sağlamaya çalışıyoruz.Başarılı sporcularımızın Konya’da da derece yaparak madalya kazanacaklarına inanıyor ve başarılar diliyorum” dedi.

 

SPORCULAR BAŞKAN AKAY’A  MADALYA SÖZÜ VERDİ

Konya’da 26-31 temmuz tarihlerinde yapılacak olan şampiyonada mücadele edecek olan Şampiyon  Spor Kulübü Sporcuları da başkan Akay’a madalya sözü verdiler.  Şampiyon Spor Kulübünden Konya daki şampiyonada mücadele edecek arasında 33 kiloda Alperen Ayaz,27 kiloda mecitcan doğan,30 kiloda Sude Naz Kaya,30 kiloda İsmail Altıntaş,50 kiloda Muammer Uzun,30 Kiloda Hazar Emre Sel,57 kiloda Ahmet Karsanba yer alıyor.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10