İŞKUR'da yeniden Ercan Sözen dönemi

 2015 yılının Haziran ayında İŞKUR Çerkezköy Şube Müdürlüğüne atanan İlhan Kütük, Şube de Araştırmacı olarak yeni görevine devam ederken, Şube Müdürlüğüne de yeniden E

Çerkezköy 21.07.2016 20:47:00 0
İŞKUR

KÜTÜK HAZİRAN AYINDA YENİ GÖREVİNE BAŞLAMIŞTI

İŞKUR Çerkezköy Şube Müdürü İlhan Kütük, Temmuz ayı itibariyle vekaleten yürüttüğü müdürlük görevinden ayrılarak aynı merkezde Araştırmacı olarak görevine devam edecek. 2015 yılının Haziran ayında Adem Pusuoğlu’nun Tekirdağ Şube Müdürlüğüne atanmasının ardından İlhan Kütük Merkezden Çerkezköy’e atanmıştı.

 

ERCAN SÖZEN 3 AY GEÇİCİ OLARAK GÖREV YAPACAK

Araştırmacı kadrosunda olan İlhan Kütük 1 yıllık görev süresinin ardından İŞKUR Çerkezköy Şubesinde yine Araştırmacı olarak görevine devam edecek. İlhan Kütük’ün görev değiştirmesinin ardından yerine de 2014 yılının Mart ayında İŞKUR Tekirdağ İl Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atanan Ercan Sözen geldi. 11 Temmuz tarihinde Şube Müdürlüğü görevine başlayan Sözen, 3 ay geçici müdürlük yapacağı öğrenildi.

 

BİR YILI GEÇKİN SÜRE GÖREVİNİ SÜRDÜRDÜ

Bir yıl İŞKUR Çerkezköy Şube Müdürlüğü görevini yürüten İlhan Kütük daha önce Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğünde Memur ve Personel şefliği, Yeniköy Yatağan Elektrik Üretim A.Ş’de Genel Müdür ve Kemerköy Elektrik Üretim A.Ş’de Üretim Müdürü olarak görev yapmıştı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10