Şehitler için kurban kestiler

Dün Çerkezköy Osmanlı camiinde darbe girişimine karşı mücadele de hayatlarını kaybeden vatandaşlar için Cuma namazı öncesinde Kuran-ı Kerim okunurken, Çelebi öğrenci yurdunda ise Cuma namazından s

Çerkezköy 22.07.2016 19:12:00 0
Şehitler için kurban kestiler

ŞEHİTLER İÇİN KUR-AN OKUTULDU

Çerkezköy'lüler her Cuma olduğu gibi dünde Cuma namazında camileri doldurdu. Yoğunluk nedeniyel cami içine giremeyen vatandaşlar cami avlularında namaz kıldı. Cuma namazı öncesi Diyanet Başkanlığının direktifleriyle eş zamanlı Osmanlı camiinde de darbe girişimine karşı mücadele  eden vatandaşlardan hayatlarını kaybedenler için Kuran-i Kerim okutuldu. Hutbede de Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna bizzat kendisi vaaz verdi. Tuna verdiği vaazda Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanındaki demokrasi nöbetinde şehitler için gıyabi cenaze namazı kılınacağını kaydetti.

 

ÇELEBİ ÖĞRENCİ YURDUNDA ŞEHİTLER İÇİN KURBAN KESİLDi

Çerkezköy Çelebi öğrenci yurdunda da Cuma namazı sonrası yurt bahçesinde yurt yetkililerinin yurt dernek yöneticilerinin,yurt öğrencileri ve vatandaşların katılımıyla darbe girişiminde hayatlarını kaybeden vatandaşlar için dualar edilirken, kurban kesildi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10