Çöp bidonundan askeri kamuflaj çıktı

Güveniş caddesi Paşha Otel karşısında bulunan bir çöp konteynırından kullanılmamış birçok askeri kamuflaj çıktı. Çöp konteynırında çuval içinde bulunan kamuflajlar Olay yeri inceleme ek

Çerkezköy 24.07.2016 19:20:00 0
Çöp bidonundan askeri kamuflaj çıktı

ÇOK SAYIDA ASKERİ KAMUFLAJ ÇIKTI

15 Temmuz akşamında yaşanılan darbe girişiminin ardından tedirgin bekleyiş devam ederken, önceki gün saat 16.00 sıralarında Güveniş caddesi Pasha Otel karşısında bulunan bir çöp konteynırından çok sayıda kullanılmamış askeri kamuflaj çıktı. Filiz Kaldıran isimli bayan çöp konteynırında gördüğü çuvalı içine bakmadan evine götürdü. Eve geldiğinde çuvalı gören oğlu Cankut Kaldıran çuvalın içinde askeri kamuflajları görünce durumu vakit kaybetmeden jandarma ekiplerine haber verdi.

 

ASKERİ ELBİSELERİ GÖRÜNCE JANDARMAYA HABER VERDİ

Kamuflajların atıldığı çöp konteynırının bulunduğu alan polis ekipleri mıntıkasında olduğu için Jandarma ekipleri konuyu İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerine bildirdi. Vakit kaybetmeden Cankut Kaldıran’ı arayan polis ekipleri olayın meydana geldiği alana gelerek inceleme başlattı. Cankut Kaldıran gördüğü kamuflajlar hakkında yaptığı açıklamada, “annem çöp konteynırında bulduğu çuvalı eve getirdi. Çuvalı açtığımda kullanılmamış askeri kamuflajları gördüm ve ülke gündemi de aklıma gelince hemen jandarma ekiplerine haber verdi. Sonrasında da emniyet güçleri geldi ve konu hakkında benden ve annemden bilgi aldılar” diye konuştu.

 

ANNE VE OĞLU İFADELERİ ALINMAK ÜZERE KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Olay yeri inceleme ekibi tarafından yapılan incelemeler neticesinde kullanılmamış askeri kamuflajlar yeniden çuvala konularak İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Askeri kamuflajları bulan anne Filiz Kaldıran ile oğlu Cankut Kaldıran da ifadelerine başvurulmak karakola götürüldüler. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Çuvaldan 4 yazlık askeri gömlek, 2 kışlık askeri mont ve 3 adette yazlık askeri kamuflaj çıktı. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10