Kazadan 14 gün sonra hayatını kaybetti

Kapaklı'da 2 hafta önce hafif ticari aracın çarpması sonucu yaralanan ve tedavisinin ardından taburcu edilen 71 yaşındaki Nefize Yavuz, aniden rahatsızlanınca 3 gün önce kaldırıldığı hastanede hayatın?

Çerkezköy 25.07.2016 19:20:00 0
Kazadan 14 gün sonra hayatını kaybetti

TABURCU OLDU 

Geçtiğimiz 11 Temmuz günü, yolun karşısına geçmek isteyen Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz’in eşinin babannesi 71yaşındaki Nefize Yavuz'a, fırından ekmek alıp evine gitmek isterken ara yoldan ana yola çıkan hafif ticari araç çarptı. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansırken, görüntülerde fırından ekmek alıp çıkan ve yolun karşısına geçmek için kenarda bekleyen Yavuz'a, caddeye dönmeye çalışan hafif ticari araç yavaş bir şekilde çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Yavuz, çevredekilerin haber vermesiyle gelen ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tomografisi çekilen ve beyninde herhangi bir hasar tespit edilmeyen Yavuz, kırılan ayağına alçı yapıldıktan sonra taburcu edildi.

 

ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

Yavuz'un evde bir gün kaldıktan sonra rahatsızlandığını belirten yakınları, "Tekrar hastaneye kaldırdık ve 4 gün sonra taburcu edildi. Taburcu olduktan üç gün sonra yeniden rahatsızlanınca yeniden hastaneye kaldırdık. Üç gün yoğun bakımda kaldıktan sonra beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti” dedi.  Cumhuriyet Savcısı Ümit Kayra’nın yaptığı ön incelemenin ardından Nefize Yavuz’un cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10