Zümbül ve Baraz ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy'ün köklü ailelerinden Hüseyin Zümbül'ün küçük oğlu Metin Zümbül  hayatını Baraz ailesinin kızı Cansu Baraz ile yaşamını birleştirdi. Önceki gün Kapakl?

Çerkezköy 26.07.2016 19:55:00 0
Zümbül ve Baraz ailelerinin mutlu günü

GELİN KONVOYU TÜRK BAYRAKLARIYLA DONATILDI

Türk Bayraklarıyla donatılan yaklaşık 250 araçlık düğün konvoyu gelini almak için gelin Cansu Baraz’ın Yıldırım Beyazıt mahallesindeki evine Mehtaran ekibi eşliğinde gitti. Zümbül ailesinin düğün için İstanbul Kartal’dan getirdiği kartal mehteran Ekibi gelin alayı öncesi Gazi Osman Paşa Mahallesi Zümbül Sokak’taki hanesinde bir gösteri yaptı. Mehteran ekibinin gösterisi ilgiyle izlendi.

 

NİKAHI BAŞKAN AKAY KIYDI

Kalabalık bir davetli kitlesinin hazır bulunduğu Lidya Vedding Garden’de  genç çift Cansu- Metin Zümbül’ün nikah akidini Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay  alkışlar eşliğinde kıydı. Nikah Şahitliklerini de AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile 24. Dönem MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen yaptı. Nikah akidi sonunda gençlere bir ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Akay evlilik cüzdanını MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen’e vererek gençlere vermesini istedi. Belen de evlilik cüzdanını gelin Cansu Zümbül’e takdim ederek iyi ve kötü günde birlikte olmalarını belirterek mutluluklar diledi. Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’de ayni şekilde genç evlilere bir ömür boyu mutluluklar dileyerek tebrik etti.

 

DÜĞÜN PASTASINI ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE KESTİLER

Nikah töreni sonunda genç çift Cansu- Metin Zümbül çifti düğün pastasını davetlilerin alkışları eşliğinde keserek bir birlerine ikram etti. Pasta kesimi sonrasında genç çift arkadaşları başta olmak üzere düğüne katılan davetlilerle canlı müzik eşliğinde halaylar çekti,Tekirdağ karşılaması oynayarak gönüllerince doyasıya gece boyunca eğlendiler.

 

DÜĞÜNDE YOĞUN BİR DAVETLİ KİTLESİ HAZIR BULUNDU

Lidya Veddin Garden’de gerçekleşen Cansu-Metin Zümbül çiftinin düğün törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe,24. Dönem MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, siyasi partilerin ilçe yönetim kurulu üyeleri,Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As,Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva,Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri,Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat,Çerkezköy Güreşler ağası Mesut İşlek, 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın,Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş ve Asbaşkan Sabri Asbaş,esnaflar,iş adamları Zümbül ve Baraz ailesinin yakınları ile çok sayıda davetli hazır bulundu.

 

ZÜMBÜL VE BARAZ AİLELERİ DAVETLİLER İLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Çocuklarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilerle tek tek ilgilenen Hatice-Hüseyin Zümbül dünürleri Serap-Cengiz Baraz ile birlikte masaları tek tek dolaşarak davetlilere teşekkür ettiler. Genç  çift Cansu-Metin Zümbül’de mutlu günlerinde yanlarında olan Zümbül,Baraz ailelerine ve tüm davetlilere teşekkür etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10