Polisten kaçarken linç edilmek istendi

Kapaklı da önceki akşam Polis'inin dur ihtarına uymayan Ebubekir Y., olay yerinden hızla kaçarken, araçtan inen arkadaşı Volkan B. ise polisten kaçtığı için vatandaşlar tarafından FETÖ yanlısÄ

Kapaklı 27.07.2016 20:48:00 0
Polisten kaçarken linç edilmek istendi

FETÖ YANLISI OLDUĞU İDDİA EDİLEREK DARP EDİLDİ

Kapaklı da önceki akşam meydana gelen olayda iddiaya göre hırsızlık olayından plakası aranan bir araç benzinlik istasyonunda görüldü. Ebubekir Y. ile arkadaşı Volkan B., Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulmak isteyince kaçmaya başladı. Ebubekir Y. araçla kaçarak uzaklaşırken, Volkan B. ise araçtan inerek polislerden kaçmak istediği esnada vatandaşlar tarafından FETÖ yanlısı olduğu iddia edilerek darp edildi.

 

SERBEST BIRAKILDILAR

Vatandaşların elinden polisler tarafından alınan Volkan B., gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Suç dosyası bir hayli kabarık olan Volkan B., sağlık raporu alınmak üzere Devlet hastanesine sevk edildi. Hastanenin ardından adliyeye çıkarılan Volkan B. mahkemece serbest bırakılırken, araçla kaçan arkadaşı Ebubekir Y.’de aynı günün akşam saatlerine karakola gelerek teslim oldu. İfadesi alınan Ebubekir Y.’nin daha sonra serbest bırakıldığı öğrenildi. 

 

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10