Ablasının bileği kırılınca şoka girdi

Kapaklı Yıldızkent kavşağına gelmeden meydana gelen kazada 59 TS 430 plakalı araç sürücüsü Kadir Yörük, yolun karşısına geçmeye çalışan 59 yaşındaki Fatma Uzun'a çarptı. Ã?

Kapaklı 28.07.2016 21:40:00 0
Ablasının bileği kırılınca şoka girdi

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇMEK İSTERKEN ARAÇ ÇARPTI

Dün Kapaklı yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişinin ayağı kırılırken, bir kişi de kazanın etkisiyle şoka girdi. Saat 15.00 sıralarında Kapaklı Yıldızkent Kavşağına gelmeden meydana gelen kaza iddiaya göre şu şekilde gelişti; Çerkezköy’den Kapaklı’ya seyir halinde olan 59 TS 430 plakalı araç sürücüsü Kadir Yörük, Organizede bulunan Remzi Garip Konutlarının önünden karşı tarafa geçmek isteyen 59 yaşındaki Fatma Uzun’a çarptı.

 

AYAĞI BİLEĞİNDEN KIRILDI

Fatma Uzun 52 yaşındaki kız kardeşi Havva Diş ile karşıya geçmek istediği esnada aracın kendisine çarpması sonucunda yere yığıldı. Kardeşinin ayağının kırıldığını gören kız kardeş Havva Diş ise şoka girdi. 112 Ambulans ekipleri olay yerine gelene kadar çevre esnafı yaralı Fatma Uzun ile şoka giren Havva Diş’e yardım etmeye çalıştılar.

 

ŞOKA GİREN KADINA ÇEVRE ESNAFI YARDIM ETTİ

Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından Fatma Uzun’a ilk müdahale olay yerinde yapılırken, çarpmanın etkisiyle sağ ayak bileğinin kırıldığı öğrenildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaşlı kadın ambulans ile Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın etkisiyle şoka giren kız kardeşi Havva Diş’e ise yoldan geçen vatandaşlar ile çevre esnafı yardım ederek kendine gelmesi için elini yüzünü yıkadılar.

 

SAĞLIK DURUMLARININ İYİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Şokun etkisinden çıkamayan 52 yaşındaki Havva Diş, olay yerine gelen bir diğer ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Her iki kardeşinde sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazanın meydana geldiği yol üzerinde Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerince araç yolun trafik akışı tek şerit halinde kontrollü olarak sağlandı. Oluşan uzun araç kuyruğunun ardından araç yolunun yeniden çift şeride döndürülmesiyle araç yolu da rahatlamış oldu. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.Haber: Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10