Varol'dan Başkan Akay'a destek

MHP Kapaklı Eski İlçe Başkanı Hayri Varol, Cuma günü Belediye Meclis salonunda açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile dest

Kapaklı 31.07.2016 19:46:00 0
Varol

‘BİRİLERİ KENDİNİ ADAM YERİNE KOYDU’

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın Cuma günü Belediye Meclis salonunda yaptığı açıklamaların ardından kendisine bir destekte MHP Kapaklı Eski İlçe Başkanı Hayri Varol’dan geldi. Varol sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın ifade verir gibi açıklama yapmasına hiç gerek yoktu. O, hemşerilerine saygısından dolayı bu açıklamaları yaptı belki ama bana göre zaman kaybı oldu, birileri kendilerini adam yerine koydular yine” dedi.

 

‘ÇOK BAĞIRARAK KAMUFLE OLMAYA ÇALIŞIYORLAR’

 

Çerkezköy'de yaşayan aklı selim herkes olan biteninde, kimin ne olduğunun da farkında olduğunu ifade eden Hayri Varol, “Vahap Akay'ın partisi CHP'de öteden beri Fethullahçı yapıya net tavrı olan, 15 Temmuz Terör Saldırıları akabinde ve OHAL görüşmelerinde de en akıllı duruşu ortaya koyan bir partidir. Biz, Vahap Akay'ı da iyi biliyoruz, başka örgütlere yakınlığı var mıdır bilemeyiz ama Fethullahçı Örgüte en küçük bir sempatisi olmadığından adımız kadar eminiz. Geçmişten bugüne dek bu terör örgütüne karşı olan Vahap Akay, geçmişten bugüne dek bu yapıyı besleyenlerle birlikte meydanlarda sahte naralar atmaya mecburda değildir, ihtiyacı da yoktur. O meydanlarda en önde yürüyenlerin, en çok bağıranların, sağa sola çamur atanların içinden tek tek, isim isim çıkartırız, kimlerin gırtlağına kadar bu pis yapının içerisinde olduğunu ve şu günlerde çok bağırarak kamufle olmaya çalıştıklarını” açıklamalarında bulundu.

 

‘PEŞ KEŞ ÇEKMENİN HESABINI VERECEK’

 

Varol yazısının devamında ise, “ ‘Vahap Akay nerede, niye meydanlarda değil?' değil diye soranlar az kafalarını çevirip yan taraflarına baksalar, Fethullahçı Örgütün Çerkezköy'de ki en büyük destekçilerinden, belediye eliyle her türlü desteği veren, kaçak yurtlarına yer veren, belediyeye selam veren, bir ruhsat için, bir izin için başvuran herkesi zorla Zaman Gazetesi'ne abone olmaya zorlayan, Türkçe konuşamayan müteahhitleri sözde Türkçe Olimpiyatları'na sponsor yapan, iş makinelerine kadar Fethullah konvoylarında yürüten eski Belediye Başkanı Ali Ertem'i görebilirler. Az daha akıllıca düşünürseler, Vahap Akay'ı işaret edenlerin başında da aynı ismi görürler. Çünkü, Ali Ertem biliyor ki, bu soruşturmalar bir şekilde kendisine de dokunacak, erinde gecinde milletin rızkını bu yapıya peş keş çektiğinin hesabını verecek” ifadelerine yer verdi.

 

‘VAHAP AKAY HİZMETLERİNE DEVAM ETSİN’

 

Hayri Varol yazısının sonunda ise şu ifadelere yer verdi; “Şu an ki çırpınışları, sağa sola saldırmaları, kalabalığın en görünür yerinde boy göstermeye çalışması aslında göt korkusundan başka bir şey değildir. Dolayısıyla, Vahap Başkan hizmetlerine devam etsin, kimseye hesap vermek mecburiyetinde değildir, konuşanlarda biliyorlar gerçeği aslında, ama onların derdi yukarıda yazdıklarımda görülmektedir” 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10