Hakimin evinde arama yapıldı

Çerkezköy'de görev yapmış, Haziran ayında ki kararnameyle de başka ile ve ilçelere tayin olan ve haklarında yakalama kararı çıkarılan Hakim ve Savcıların ev ve işyerlerinde aramalar devam ediyor.

Çerkezköy 31.07.2016 19:48:00 0
Hakimin evinde arama yapıldı

Kanlı terör örgütü FETÖ mensuplarının yargıdaki yapılanmanın çözülmesine yönelik yürütülen soruşturmalardaki önceden Çerkezköy’e görev yapmış birçok Hakim ve Savcı, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde açığa ve gözaltına alınırken, FETÖ mensubu birçok avukatında avukatlık mesleğini bırakarak Hakimlik ve Savcılık sınavına girdiği, örgüt içinde ki yapılanmada yerini aldığı, bir taraftan devletten yağlı maaş alıp bir taraftan da şebeke içinde ki talimat ve direktifler doğrultusunda Türkiye genelinde ki İl ve İlçelerde adeta örgütün bir neferi gibi çalıştıklarını değerlendiren Emniyet ve İstihbarat birimleri sinsi örgütün adliye kriptolarını çözmeye çalışıyor.

 

ÇIKAR VE MENFAAT TEMİN ETTİKLERİ İFADE EDİLİYOR

 

Örgüt içindeki fedailerin (ağabeyler ve ablalar) direktifleri doğrultusunda bazı dosyalar ve bazı yargılamalar 1-2 celse de jet hızıyla çözülürken, yine fedailerin yönlendirme ve direktifleriyle bazı dosyalarsa dailer tarafından örgüt içindeki görevli Hakim ve Savcılar tarafından yıllarca bilinçli ve sistematik olarak sümenaltı edilmekte veya süreç uzatılarak bu şekilde çıkar ve menfaat temin edildiği ifade ediliyor.  

 

EVİNDE ARAMA YAPILDI

 

Yapılan araştırmalar sonucunda da bir dönem Çerkezköy’de görev yapan ve İstanbul’a tayini çıkan Hakim F. Ö. hakkında çıkan yakalama kararının ardından ev ve ofisinde arama yapıldı. Cuma günü Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü TEM Büro Amirliği ekiplerince alınan izinler doğrultusunda ekipler Fatih Mahalle Muhtarı Mehmet Çetin ile birlikte F. Ö.'nün Fatih mahallesinde ki evine girerek arama yapıldı.

 

Haber / Şaban Kardeş – Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10