Nasıl bir çözüm düşünülüyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartal sokak ve Fevzipaşa caddesi üzerinde yapılan asfalt çalışmasının ardından yol ortasında bulunan mazgal kapaklarının uyarı amaçlı dubalarla kapatÄ?

Tekirdağ 1.08.2016 21:04:00 0
Nasıl bir çözüm düşünülüyor!

SÜRÜCÜLER ÇİLEDEN ÇIKIYOR

 

Kısa bir süre önce Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartal Sokak ile Fevzipaşa caddesi üzerinde yapımı tamamlanan asfalt çalışmasının ardından yol ortasında bırakılan dubalar akıllarda soru işareti bırakıyor. Asfalt seriminin ardından mazgal kapaklarının altta kalarak derin bir çukur oluşturması sürücüleri çileden çıkarıyor.

 

O DELİKLER NE GİBİ BİR ÇÖZÜMLE KAPATILACAK

 

Yolların asfaltla kaplanmasının ardından derin bir çukur oluşturan mazgal kapakları üzerlerine konulan dubalarla belirgin hale getirirken, birçok sürücü ise ortaya çıkan manzaranın ne gibi bir çözümle giderileceğini ve yetkililerin bu duruma biran önce çözüm bulmaları gerektiğini ifade ettiler. Araçlar için büyük bir tehlike oluşturan derin çukurları fark etmeyen birçok sürücü de biranlık dikkatsizlikle araçlarına büyük zarar verdiğini belirterek serzenişlerini dile getirdiler. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10