"Destek olmaya devam edeceğiz "

25-31 Temmuz Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonasına katılan Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel ve sporcular desteklerinden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret e

2.08.2016 19:27:00 0

İLK BEŞE GİRDİK

 

Konya’da yapılan Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda Güzel Spor Kulübü adına mücadele eden Gülsüm Ügey’in, 45 kiloda Türkiye 5’incisi olduğunu kaydeden Bilal Güzel, “Gülsüm’üm kategorisinde 81 rakibi vardı. Madalya maçına kadar tüm maçlarını kazanan kızımız, madalya maçını kaybederek Türkiye 5’incisi oldu ve madalyayı kıl payı kaçırdı. İlkay Sarıkaya ise 36 kiloda mücadele etti. İlkay’ın kategorisinde 200 sporcu vardı. İlkay da başarılı bir performans göstererek ilk 8’e girmeyi başardı” dedi.

 

“UMUT VADETTİLER”

 

Turnuvada mücadele eden 3’üncü ismin Emincan Basarak’ın 33 kiloda mücadele ettiğini ve başarılı maçlar çıkardığını kaydeden Bilal Güzel, “Sporcumuz 5 tur maç geçtikten sonra İstanbul’dan karşılaştığı rakibine şanssız bir şekilde yenildi. Emincan ve diğer sporcularımız, bu turnuvada gösterdikleri performansla gelecek adına umut vadettiler. Sporcularımı sergiledikleri performans ve elde ettikleri başarılar dolayısıyla tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

“YÜREKTEN İNANIYORUM”

 

Milli takım seçmelerinin 5-7 Ağustos 2016 tarihlerinde Nevşehir’de yapılacağını sözlerine ekleyen Antrenör Bilal Güzel, “29 kiloda Senanur Kepenek ve 41 kiloda Kübra Kepenek milli takım seçmesine katılacaklar. Avrupa Şampiyonası’na katılmak için milli formayı bir kez daha giymek için mücadele edecekler. Kızlarımızın milli takım seçmelerinde başarılı olup, Eylül ayında Romanya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi başarıyla temsil edeceklerine yürekten inanıyorum” dedi. 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Antrenör Bilal Güzel, “Biz bugün buraya desteklerinden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a teşekkür etmek için geldik. Sporcularımızın turnuvada başarılı olmalarında katkısı büyük olan Başkanımız Vahap Akay, Kübra ve Senanur Kepenek kardeşlerin milli takıma seçilme sürecinde de maddi manevi her zaman yanlarında oldu. Kendisine desteklerinden dolayı tüm sporcularım adına bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

SPORCULARIMIZ BİZLERİ GURURLANDIRIYOR

 

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Belediye Başkanı Vahap Akay ise “Çerkezköy Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz. Sporcularımızın elde ettiği başarılar bizleri gururlandırıyor. Sporcu kardeşlerimize bundan sonraki sor hayatlarında ve Kübra-Senanur Kepenek kardeşlere de milli takım seçmelerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10