"Giymiyorsanız getirin"

Kapaklı Belediyesi sosyal sorumluluk projesi çalışmaları kapsamında, giyilmeyen, ihtiyaç fazlası kadın, erkek ve çocuk giyim eşyaları ile ayakkabı, çanta ve kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine vermek amacıy

Kapaklı 3.08.2016 19:36:00 0

KATKIDA BULUNULACAK

 

Sosyal Belediyeciliğin önemli projelerinden biri olan yardım mağazasını hayata geçirmeye hazırlanan Kapaklı Belediyesi '' Sevgi Eli Yardım Mağazası'' nı açmak için gün sayıyor. Kapaklı Belediyesi Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde açılacak olan ''Sevgi Eli Yardım Mağazası'' ında Kapaklıdaki ihtiyaç sahibi vatandaşlara giysi yardımı yapılacak. İhtiyaç sahibi vatandaşlar yaklaşan Kurban bayramı öncesinde açılması planlanan yardım mağazasından giyinecek. Bu kampanya ile birlikte, yardımseverler ve ihtiyaç sahibi insanlar arasında köprü kurularak, toplumsal dayanışma duygusunun gelişimine de katkıda bulunulacak.

 

“SORUMLULUĞUMUZUN BİR PARÇASIDIR”

 

Sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın milli kültürümüzün vazgeçilmez bir özelliği olduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı  ‘Belediye olarak bu önemli sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz’ dedi. Başkan Mandalı yaptığı açıklamasında: ‘Belediyecilik sadece bir şehrin cadde, sokak ve imar işleriyle ilgilenmek değildir. Çünkü bir şehrin çehresinin mükemmelliği kadar, o şehirde yaşayan insanların sosyal açıdan huzurlu ve mutlu olmaları da bizim sorumluluğumuzun bir parçası olmalıdır. Sosyal belediyecilik anlayışı içinde ifade ettiğimiz bu prensip doğrultusunda ilçemizde yaşayan yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yardım eli uzattık, uzatmaya devam ediyoruz. Şimdi de yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimiz için bir mağaza açıyoruz''dedi.

 

Başkan Mandalı açıklamasının devamında '' Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız Cumhuriyet Mahallesi Mithat paşa caddesi No:19daki ''Sevgi Eli Yardım Mağazası'' na teslim edebilir yada 444 80 59 dahili 115-187-192-137 nolu hatları arayarak vermek istedikleri giyim eşyalarını evlerinden görevlilerimize teslim edebilirler'' dedi.

 

“TEMİZ OLMASI GEREKİYOR”

 

Yetkililer yardımda bulunabilecek giysiler hakkında bilgiler vererek “ kampanyamıza pantolon, etek, ceket, gömlek, palto, mont, elbise, tişört, kazak, hırka, bluz, eşofman, çizme, bot, ayakkabı, çocuk kıyafetleri ile destekte bulunabilirsiniz. Ayrıca giysilerin temiz, yıkanmış ve ütülenmesi olması, yırtık sökük ve tamir ihtiyacı bulunmaması gerekiyor. Giysilerin cinslerine göre gruplara ayrılarak ayrı ayrı poşetlenmesi veya kol ilenmesi, poşet veya kolilerin üzerine yapıştırılacak bir liste ile teslim edilen giysinin cinsi,sayısının ve toplamının belirtilmesi gerekiyor” dedi.

 

Haber / Sibel BAL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10