Önce Beştepe, ardından Çankaya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Cumhurbaşkanığı Külliyesinde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile 365 oda ve borsa başkanı ile bir araya geldi. Buradaki buluşmaya Çerkezköy Ticaret ve Sanayi

Çerkezköy 4.08.2016 19:50:00 0
Önce Beştepe, ardından Çankaya

“BAŞKA VATANIMIZ YOKTUR”
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesindeki oda ve borsa başkanları ve TOBB yöneticileri ile bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılan toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan bir konuşma yaptı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “15 Temmuz’un en büyük kazanımı, milletimizin tüm fertleri ve kurumlarıyla, bu ihanet şebekesinin gerçek yüzünü görmesi, maskesini indirmiş olmasıdır. Milletimiz 15 Temmuz’da mesajını açık ve net bir şekilde vermiştir. Ne demiştir milletimiz? ‘Bizim bu ülkeden başka vatanımız yoktur. Ülkemizi bu sapıklara bırakmayacağız’ demiştir” şeklinde konuştu.

 

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM’IN MİSAFİRİ OLDULAR

 

Oda ve borsa başkanları ile TOBB yöneticileri Külliyeden ayrıldıktan sonra Çankaya Köşküne geçerek burada Başkaban Binali Yıldırım’ın verdiği öğlen yemeğini katıldı. Yemekte Başbakan Binali Yıldırım’ın esnafa ve tüccara yönelik müjdeli haberleri sanayiciler ve işadamları tarafından takdirle karşılandı ve ayakta alkışlandı. Ülkede yaşanan karanlık gecenin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın halka ve esnafa verdiği umutlu mesajların ardından piyasaların hareketlendiğine dikkat çeken Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ,yaşanan bu kara gecenin ardından sanayisi ile ülkenin lokomotifi halinde olan Çerkezköy’de de hissedildiğini kaydetti. Kozuva “Allah ülkemize bir daha böyle karanlık geceleri göstermesin” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10