Bir genç daha canına kıydı

Kapaklı Atatürk Mahallesi Cebeci Sokak Numara 10 adresinde meydana gelen olayda işitme engelli olan 21 yaşındaki Burak Karaoğlan, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yaşadığı evin çatı katı arasında kendini

Kapaklı 4.08.2016 22:58:00 0
Bir genç daha canına kıydı

İNTİHAR SEBEBİ HENÜZ BİLİNMİYOR

 

Kapaklı da yaşayan ve işitme engelli olduğu öğrenilen 21 yaşındaki Burak Karaoğlan kendini asarak intihar etti. Önceki gece saat 21.30 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre, Kapaklı Atatürk Mahallesi Cebeci Sokak Numara 10’da ikamet eden Burak Karaoğlan isimli şahıs henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı evinin çatı katında kendisini asarak intihar etti.

CANSIZ BEDENİ ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

 

Doğuştan işitme engelli olduğu öğrenilen Karaoğlan hayatını kaybederken, olay yerine gelen Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman’ın yaptığı incelemenin ardından cansız bedeni Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan ön otopsinin ardından da Burak Karaoğlan’ın cansız bedeni İstanbul Adli Tıp Kurulu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

 

BUGÜN DÜNDEN DAHA GÜZEL…..

Diğer yandan sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Burak Karaoğlan, burada sürekli şık giyimli fotoğraflarını paylaştığı ve en son mesajında da ‘bugün dünden daha güzel…..’ notu düştüğü görüldü. Karaoğlan şık giyimli fotoğrafının üstüne düştüğü son notun ardından da yaşamına son verdi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10