Asayiş ve Trafik uygulaması yapıldı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından periyodik aralıklarla yapılan asayiş ve trafik uygulamaları önceki günde devam etti.

Çerkezköy 14.08.2016 19:36:00 0
Asayiş ve Trafik uygulaması yapıldı

GBT’LERİNE BAKILDI

 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezinde huzur operasyonlarına devam ediyor. Bu kapsamda belediye meydanında ekipler çevirme yaparak, bazı araçlarda aramalar yaptı. Gerçekleştirilen asayiş ve trafik uygulamasında trafik ekiplerinin yanı sıra Asayiş Büro Amirliği ekipleri de görev aldı. Asayiş ve Trafik uygulamasında durdurulan araçlar ve motosikletlerde belge ve araç kontrolünün yanı sıra sürücülerin GBT’lerine de bakıldı.

 

TRAFİĞE ÇIKMASI UYGUN OLMAYAN ARAÇLAR YEDİ EMİNE KALDIRILDI

 

Belgeleri eksik olan araçlara para cezası kesilirken, trafiğe çıkması uygun olmayan araç ve motosikletler de yapılan cezai işlemlerin ardından bağlanarak Yedi Emin Parkı’na kaldırıldı. Uygulamada çok sayıda yayanın da GBT kontrolü yapıldı. Çerkezköy Belediye Meydanı’nda yapılan uygulamada 50’den den fazla GBT kontrolü gerçekleştirilirken, 60’a yakında araç durduruldu. Yapılan kontrollerde eksiklikleri tespit edilen yaklaşık 10 araca toplam 4 bin 250 TL cezai işlem uygulanırken 4 araçta trafikten men edildi.  

 

UYGULAMALAR SIKLIKLA DEVAM EDECEK

 

Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Polisin halkın yanında olduğunu hissettirmek, suç işlemeye niyetli kişileri bu amaçlarından caydırmak, ilçe genelinde huzur ve güven ortamını tesis etmeye yönelik olarak, ilçe giriş çıkışlarında bulunan önemli noktalarda uygulamaların sıklıkla devam edileceği ifade edildi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10