Karakoç ve Dikduran ailelerinin mutlu günü

MHP Çerkezköy İlçe Eski Yönetim kurulu üyesi  ve Çerkezköy'lü iş adamı Münip Karakoç'un oğlu Şahin Karakoç önceki gün Raif Dikduran'ın kızı ebru Dikduran ile dünya

Çerkezköy 15.08.2016 20:03:00 0
 Karakoç ve Dikduran ailelerinin mutlu günü

KARAKOÇ VE DİKDURAN AİLELERİ DAVETLİLERİ KAPIDA KARŞILADI

 

Damadın anne ve babası Bilge-Münüp Karakoç ve dünürleri gelinin anne ve babası Nice-Raif Dikduran düğüne gelen davetlileri kapıda karşıladı. Düğün sırasındada iki dünür masaları tek tek gezerek kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür ettiler.

 

DÜĞÜN PASTASINI ALKIŞLAR EŞİLİĞİNDE KESTİLE

 

Alkışlar eşliğinde sahneye gelen Ebru-Şahin Karakoç çifti düğün pastasını keserek ilk danslarını gerçekleştirdiler. Gelin Ebru ve damat Şahin Karakoç danslarının ardından gerçekleşen takı merasimi sonrası gecenin ilerleyen saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde eğlendi. Özellikle davul zurna eşliğinde oynanan oyunlarda düğün törenine gelen davetlilerin çoğu sahneye çıkarak gelin ve damadı mutlu günlerinde yalnız bırakmadı ve birlikte halaylar çektiler. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren düğünde genç çift ebru-Şahin Karakoç mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan akrabalarına,arkadaşlarına ve tüm davetlilere teşekkür ettiler.

 

DÜĞÜN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

 

Yıllardır Çerkezköy Çerkezköy’de  çalışan iş adamı Münip Karakoç  ve eşi Bilge Karakoç’un çocuklarının düğününde siyasi  parti temsilcileri, STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, çok sayıda esnaf ve iş adamı ile Dikduran ve Karakoç ailelerinin eş, dost ve akrabaları katıldı. Düğün sonrasında da Nice-Raif Dikduran ve Bilge-Münip Karakoç davetlileri kapıya kadar eşlik ederek uğurladılar.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10