FETÖ'yü öne sürüp aracını yaktı

Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir fabrikanın işçilerini taşıyan iki firma arasında yaşanan anlaşmazlık tatsız bitti. Fabrikanın anlaşmalı olduğu firmadan fabrikanın taÅ?

Kapaklı 15.08.2016 20:17:00 0
FETÖ

SERVİS ARAÇLARI İLE YOLU KAPATTILAR
 

Olay saat 07.00 sıralarında Kapaklı OSB’de faaliyet gösteren bir fabrika önünde meydana geldi. Fabrika işçilerinin taşımacılığını yapan iki firmadan biri olan Tuğram Turizm sahibi Mehmet Görgülü, iki aydır parasını alamadığını öne sürerek firmasına ait araçlarla fabrikaya giden yolu kapattı. Diğer firmanın servis araçlarının fabrika önüne gelememesi nedeniyle, işçiler yüzlerce metre yolu yürümek zorunda kaldı.

 

HER GÜN BİRİNİ YAKACAĞIM

 

Diğer servis firmasının kendilerini mağdur ettiğini belirten Mehmet Görgülü, konuyla ilgili fabrika yönetimi ile de defalarca görüştüklerini fakat mağduriyetlerinin giderilmediğini kaydetti. İşçilerin fabrikaya girmesinin ardından 59 TJ 759 plakalı aracını ateşe veren Görgülü, “20 tane aracım var. Her gün birisini yakacağım” dedi. Mehmet Görgülü’nün aracını yakmasının ardından fabrika yönetimi hemen itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangına müdahale ederek söndürdü.

 

FETÖ’YE KÜFÜR ETTİĞİM İÇİN İŞİME SON VERİLDİ

 

Yaklaşık 7 aydır fabrikanın işçilerini taşıdığını iddia eden Mehmet Görgülü, “Sıkıntılar son 2 aydır başladı. Para ödememeye başladılar. Sonra da haber vermeden işime son verdiler. Ben bu iş için yaklaşık 800 bin Lira’ya 10 tane araç aldım. Sonradan duydum ki darbe girişimi sonrası FETÖ’ye küfür ettiğim için bunlar oldu. Ben milliyetçi bir insanım. Eğer FETÖ’ye küfür ettiğim için işime son verildiyse bugün yine FETÖ’ye küfür ediyorum” dedi. Mehmet Görgülü daha sonra olay yerine gelen Kapaklı Jandarma ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10