Velilerimizi mağdur etmeyeceğiz

S.S. 170 Nolu Lider Öğrenci ve Personel Servisleri Kooperatifi Başkanı Köksal Kadakoğlu yaptığı açıklamada her yıl olduğu gibi bu yılda velileri ücret konusunda mağdur etmeyeceklerini ve bu konuda rahat olm

Çerkezköy 16.08.2016 20:35:00 0
Velilerimizi mağdur etmeyeceğiz

VELİLERİMİZ MAĞDUR EDİLMEYECEK

 

Velileri mağdur etmeyeceklerini belirten, Köksal Kadakoğlu,”S.S. 170 Nolu Lider Öğrenci ve Personel Servisleri Kooperatifi olarak her yıl bize verilen fiyatların altında bir fiyatlarla öğrenci taşımacılığı yapıyoruz. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda hiçbir velimizi ücret konusunda mağdur etmeyeceğiz. Bu konuda velilerimizin içi rahat olsun.”dedi. Kadakoğlu, velilerin öğrenci servis ücretlerinin yüksek olacağı konusundaki söylemlere de kesinlikle itibar etmemelerini kaydetti.

 

ÖĞRENCİ SERVİSLERİ OLARAK ALACAĞIMIZ KARARI DA KAMUOYUNA BİLDİRECEĞİZ

 

Başkan Köksal Kadakoğlu şöyle devam etti, “Önümüzdeki günlerde UKOME’nin il genelinde belirleyeceği öğrenci servis ücretlerinin ardından ilçemizde faaliyet gösteren 4 öğrenci servisi kooperatifi yönetimi bir araya gelerek belirlenen fiyatların altında öğrenci çekme yolunda karar alarak bu kararı yapacağımız basın açıklamasıyla velilerimizi bilgilendireceğiz. Bu nedenle hiçbir velimiz fiyatların yüksek olacağı kanısına kapılmasın. Önceki yıllarda da hep bize verilen resmi fiyatların altında öğrenci taşıdık. Biz halkımızın hizmetindeyiz ve en iyi şekilde uygun fiyatlarla hizmet vermeye de devam edeceğiz.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10