Hayat İK çalışanlarına İrmet ayrıcalığı

Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi ile Hayat İnsan Kaynakları Sosyal Hizmetler firması arasında ile indirim protokolü imzalandı. Taraflar, yapılan protokolün hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Çerkezköy 17.08.2016 20:31:00 0
Hayat İK çalışanlarına İrmet ayrıcalığı

PROTOKOL İMZALANDI

 

Özel İrmet Hastanesi’nde gerçekleştirilen protokol, Hayat İnsan Kaynakları Sosyal Hizmetler Genel Koordinatörü Eda Çelenk ve Hastane Müdürü Leyla Vardar tarafından imzalandı. Yapılan protokol kapsamında Hayat İnsan Kaynakları, Çetin Akademi ve Hayat CV firmalarının çalışanları ile birinci derece yakınları, gerek Çorlu Özel İrmet Hastanesi gerekse Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi’nde sağlık hizmetleri kapsamında çeşitli ayrıcalıklar, avantaj ve indirimlerden faydalanabilecek.

 

ÖZEL İNDİRİMLERDEN FAYDALANABİLECEKLER

 

İmza töreninde Özel İrmet Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumluları Ayşe Akgün ve Füsun Özcan da hazır bulundu. Özel İrmet Hastanesi’nin bölgede kaliteli bir şekilde sağlık hizmeti verdiğini kaydeden Hayat İnsan Kaynakları Sosyal Hizmetler Genel Koordinatörü Eda Çelenk, “Yaptığımız protokol sayesinde çalışanlarımız ve aileleri bu hizmetlerden özel avantajlar dahilinde faydalanabilecek. Bu vesile ile Özel İrmet Hastanesi yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10