Üzerlerinden 6 fişek uyuşturucu çıktı

Çerkezköy'de uyuşturucuyla mücadelesini kararlılıkla sürdüren İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Bağlık mahallesinde yaptıkları uygulama sırasında durdurdukl

Çerkezköy 19.08.2016 15:18:00 0
Üzerlerinden 6 fişek uyuşturucu çıktı

ASAYİŞ EKİPLERİ ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

 

Uyuşturucu müptelası yüzünden son günlerde sıkça gündeme gelen Bağlık Mahallesi Küme evleri mevkiinde operasyonlar artmaya başladı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri büyük bir kararlılık ve titizlikle yürüttükleri çalışmalar kapsamında uygulamalarına hız verdi. Uyuşturucu madde kullanımı ve satışının önüne geçmek adına yapılan uygulamalar kapsamında da Küme Evleri mevkiinde dün saat 14.00 sıralarında bir araç durduruldu. Araç içerisinde yapılan detaylı arama da kullanıma hazır 6 fişek uyuşturucu madde ele geçiren Asayiş Büro Amirliği ekipleri, araçta bulunan H.B.(24), Y.E.G.(24) ve E.K.’yi (25) gözaltına aldı.

 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

 

Çerkezköy Devlet Hastanesine götürülen üç şahıs, alınan sağlık raporlarının ardından ifadeleri alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldüler. Daha önceden de uyuşturucudan kayıtları olduğu öğrenilen H.B.(24), Y.E.G.(24) ve E.K.’yi (25) alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldılar.  Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

 

OPERASYONLAR DEVAM EDECEK

 

Uyuşturucuyla mücadelesini kararlılıkla sürdüren İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin Bağlık Mahallesi Küme Evleri mevkiinde yaşanılan uyuşturucu sıkıntısını ortadan kaldırmak adına operasyonlarına ara vermeden devam edeceği öğrenildi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10