Sitespor'dan Galatasaray'a transfer oldu

Sitespor U-13 takımında top koşturan Ersin Yılmaz, Galatasaray takımı ile anlaşma sağladı. Kapaklı Şehir Stadında düzenlenen törende Galatasaray Alt Yapı Koordinatörü Savaş Çam, genç oyuncuya fo

21.08.2016 19:53:00 0
Sitespor

İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

Sitespor takımının U-13 kategorisinde top koşturan Ersin Yılmaz, Galatasaray ile anlaştı. Önceki gün Kapaklı Şehir stadında saat 15.00’da düzenlenen imza törenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Galatasaray Alt Yapı Koordinatörü Savaş Çam, Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Sitespor takımı yöneticileri, alt yapı oyuncuları ve Ersin Yılmaz ile ailesi katıldı.

 

BİR BAŞLANGIÇ OLDU İNŞALLAH DEVAMI GELİR

 

Gerçekleşen transfer hakkında konuşan Galatasaray Alt Yapı Koordinatörü Savaş Çam, “Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah bu vesileyle de Trakya bölgesine olan ilginin artacağına inanıyoruz. Ersin, Kapaklı bölgesini kulübümüzde temsil edecek. Başta belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Sitespor yöneticilerine teşekkür ediyorum. Buraya geliş amacım hareket planı oluşturmak. İlk defa böyle bir etkiliğe katılıyorum. Kapaklıyı da Sitespor takımıyla birlikte bir başlangıç oldu ve inşallah devamı da gelir” dedi.

 

TRANSFERLERİN DEVAMI GELECEK

 

Galatasaray takımının kendilerinden oyuncu almalarından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, “Ersin kardeşimizi 5-6 kulüp istedi ama biz Galatasaray takımında karar kıldık. Çünkü futbolcumuzun geleceği de önemli. Oyuncumuzun temel ihtiyaçlarının karşılanacağı Savaş Çam tarafından bize teyit ediği için kararımızı Galatasaray takımından yana verdik. Mutluyuz ve hayırlı olmasını temenni ediyorum. Galatasaray takımına giden ilk topçu değil, devamı gelecek diye düşünüyorum. Savaş bey burada çok samimi yaklaşıyor ve kendisine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

BAŞARILAR DİLİYORUM

 

İmza töreninde son olarak konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise, “Galatasaray gibi uluslar arası isim yapmış olan ve Türkiye’mizde de başarıdan başarıya koşan camiasına ileri ki tarihlerde başarılar diliyorum. Alt yapısına önem vermiş olan amatör ruhlu bir kulübümüz ve bunun da adı Sitespor. Her kulübe nasip olmaz. Kendini marka yapmış olan Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor ve Bursaspor veya aynı zamanda onları takip eden spor camiasını başarıdan başarıya koşturan kulüplerimiz var. Bu liglere alt yapı hizmetlerini götürebilecek bir ruha ihtiyacımız vardı ve bu ruhu da kapaklı ilçemizde oluşmuş oldu. Sitespor alt yapı hizmetlerine önem verdiğini görüyorum ve başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

 

TOPLU FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

 

Yapılan konuşmaların ardından Galatasaray Alt Yapı Koordinatörü Savaş Çam, genç oyuncuya formasını giydirerek kendisini sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attırdı. İmza töreninin ardından toplu fotoğraf çektirildi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10