Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Büyükyoncalı da önceki akşam iddiaya göre yol verme yüzünden meydana gelen kavgada 28 yaşındaki A.M., kafasına aldığı tüp darbesiyle ağır yaralanırken, kaldırıldığı Çorlu Devlet Hast

Saray 21.08.2016 21:16:00 0
Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

AMELİYATA ALINDI 

 

İddiaya göre trafikte yol verme yüzünden çıkan tartışma sonucunda A.M., kafasına aldığı tüp darbesiyle ağır yaralandı. Meydana gelen kavganın ardından C.S., B.P. ve Engin S., olay yerinden kaçarken, A.M. ise olay yerine gelen ambulans ile Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı.

 

AĞIR YARALANDI

 

Ameliyata alınan A.M.'nin kafa tasınının içeri çöktüğü ifade edilirken, yapılan müdahalelerin ardından Çorlu Devlet Hastanesine sevk edildi. Olayı duyan A.M.'nin yakınları Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne akın ederken, sinir krizi geçirdiler. Emniyet güçleri ve hastane güvenliği acılı aileyi güçlükle sakinleştirdi. 

 

ADLİYEYE ÇIKARILDILAR

 

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, jandarma tarafından gözaltına alınan  C.S. ,B.P. ve Engin S., alınan ifadelerinin ardından dün sabah saatlerinde Saray Adliyesine sevk edildiler. C.S. ve B.P., savcılık tarafından serbest bırakılırken, Adem Mercan'ı yaraladığı iddia edilen 64 yaşındaki Engin S. ise tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi.

 

SERBEST BIRAKILDI

 

Saat 14.30 sıralarında tutuklama istemi ile mahkemeye sevk edilen Engin S., yaklaşık bir saat süren mahkemenin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. A.M.’nin Çorlu Devlet hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam edilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10