Oğuz Kaan erkekliğe ilk adımını attı

MHP Çerkezköy Eski İlçe Yönetim Kurulu üyesi Ali Aktaş'ın oğlu Oğuz Kaan görkemli bir sünnet töreniyle erkekliğe ilk adımını attı.

Çerkezköy 22.08.2016 20:25:00 0
Oğuz Kaan erkekliğe ilk adımını attı

ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI

 

MHP Çerkezköy Eski İlçe Yönetim Kurulu üyesi Ali Aktaş’ın oğlu Oğuz Kaan, Pazar akşamı Koray Düğün Salonunda düzenlenen sünnet düğünüyle erkekliğe ilk adımını attı. Küçük Oğuz Kaan’ın kirveliğini Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Erdal Çelik yaparken, sünnet düğünü öncesi Fevzipaşa Mahallesi Güneyler numara 8 adresinden hareket eden konvoy, Çerkezköy’ü dolaştı.

 

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

 

Küçük Oğuz Kaan’ın sünnet merasimi Koray Düğün salonun da devam etti. Oğuz Kaan’ın sünnet düğününe Çerkezköy Ülkü Ocaklar Başkanı Tuncay Aktuğ, MHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Düğün pastasının kesilmesinin ardından takı merasimine geçildi. Davetliler daha sonra canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.

 

DAVETLİLELE YAKINDAN İLGİLENDİLER

 

Oğuz Kaan’ın babası Ali Aktaş ile annesi Ayşe Aktaş düğün boyunca davetlilerle yakından ilgilendi. Biz de Çerkezköy Haber Gazetesi olarak küçük Oğuz Kaan’ı tebrik ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10