Uyuşturucuyla mücadele sıklaştırıldı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri artan uyuşturucu kullanımın önlenmesi amacıyla uygulama ve denetimlerini sıklaştırdı. Son dört gün içerisinde yapıla

Çerkezköy 24.08.2016 23:59:00 0
Uyuşturucuyla mücadele sıklaştırıldı

UYUŞTURUCU KULLANDIKLARI TESPİT EDİLDİ

 

Son günlerde artan uyuşturucu kullanımının önlenmesine yönelik Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışmalarına hız verdi. Son dört gün içerisinde yapılan uygulama ve denetimler sonucunda uyuşturucu kullandıkları tespit edilen 10 kişi gözaltına alındı.

 

HAKLARINDA İŞLEM YAPILDI

 

Asayiş Büro Amirliği ekipleri titizlikle yürüttükleri denetimler sonucunda Mahmut K.(30) bonzai, M.K.(18) 2 adet hap ve bonzai, O.K.(15) bonzai, A.D.(19) bonzai, G.P.(19) ve C.S.(18) üç fişek bonzai, Y.D.(24) bonzai, R.Ö.(20) bonzai, F.Ş.(26) ve B.Ş.(21) 2 fişek bonzai ile yakalandı. Şahıslar hakkında uyuşturucu kullanımından dolayı işlem yapılarak alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldılar.

 

155 İHBAR HATTINI ARAYIN

 

Uygulama ve denetimlerini sıklaştıran Asayiş Büro Amirliği ekipleri satıcıların tespiti konusunda çalışmalarına da hız verirken, en yakın zamanda yakalanacakları ifade edildi. Asayiş Büro Amirliği ekipleri çevrede uyuşturucu madde kullananların görüldüğü anda derhal 155 ihbar hattını arayarak şahısların ihbar edilmesi istendi.

 

HABER BASKIYA GİRMEDEN BİR ŞAHIS DAHA GÖZALTINA ALINDI

 

Diğer yandan bu haber Gazeteniz Çerkezköy Haber’de baskıya gireceği esnada ekipler bir şahsı daha gözaltına aldı. Dün akşam saat 18.30 sıralarında otogarda bir şahıs üzerinde arama yapan ekipler, cüzdanında içime hazır 3 fişek bonzai ve bir adette hap ele geçirdi. Gözaltına alınan şahıs ekipler sağlık raporunun alınmasının ardından ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10