Sevdalılar bu gecede buluşacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından 30 Ağustos Salı akşamı Zafer Bayramı ve Demokrasi gecesi düzenleniyor. Belediye Meydanından başlayacak olan Kortej yürüyüşüyle program Çerkezköy Şehitlik anıtÄ?

Çerkezköy 25.08.2016 00:00:00 0
Sevdalılar bu gecede buluşacak

ANMA GECESİ KORTEJ YÜRÜYÜŞÜYLE BAŞLAYACAK

 

30 Ağustos Zafer Bayramı ve 15 Temmuz tarihinde kazanılan Cumhuriyet ve Demokrasiye sahip çıkma mücadelesi adına anma gecesi düzenleniyor. Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen anma gecesi 30 Ağustos Salı günü Belediye meydanında saat 19.30’da başlayacak. Belediye meydanında tüm Çerkezköylülerin katılımıyla saat 20.00 itibariyle Şehitlik anıtına doğru kortej yürüyüşü geçekleştirilecek.

 

CUMHURİYET VE DEMOKRASİ SEVDALILARINI BEKLİYORUZ

 

Şehitlik anıtında saygı duruşu ve akabinde okunacak olan İstiklal Marşı’nın ardından Sinevizyon gösterisi, ses, ışık, havai fişek ve lazer gösterileri yapılacak. Anma gecesinde ayrıca sanatçı Zafer İşleyen de sahne alacak. Düzenlenecek olan anma gecesi hakkında konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığı’nda kazanılan Büyük taarruz zaferinin 94’üncü yılını anma ve 15 Temmuz tarihinde Ankara ve İstanbul’dan aşlayıp tüm Türkiye’de kazanılan Cumhuriyet ve demokrasiye sahip çıkma mücadelesini anma gecesi düzenliyoruz. Cumhuriyet ve Demokrasi sevdalısı tüm Çerkezköy halkını aramızda görmek bizleri mutlu edecek” dedi.

 

MİLLETVEKİLLERİNİN DE KATILMASI BEKLENİYOR

 

Düzenlenecek olan Zafer Bayramı ve Demokrasi gecesine Bölge Milletvekillerinin de katılması bekleniyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10