Doğanspor Ahmet Coşkun ile sözleşme yeniledi

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubunun güçlü ekiplerinden Çerkezköy Doğanspor iç ve dış transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Çerkezköy Doğanspor Kulübü Ba

26.08.2016 20:30:00 0
Doğanspor Ahmet Coşkun ile sözleşme yeniledi

BU SEZONDA AHMET COŞKUN’LA DEVAM

 

Başkan Kazım Asbaş transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “ Önceki günde iç transfer de 2015-2016 sezonunda takımımızda yer alan ve oynadığı müsabakalarda  başarılı maçlar çıkaran Ahmet Coşkun ile de masaya oturarak anlaşma sağladık ve imzaları attık. Başarılı  ve tecrübeli oyuncumuz Ahmet Coşkun’un bu sezonda başarılı oyununu sergileyerek takıma büyük katkı sağlayacaktır. Ahmet Coşkun ayni zamanda Galatasaray’ın eski futbolcularından Büyük Osman’ın kardeşidir. Ahmet Coşkun Çerkezköy Doğanspor’dan önce de Ergene Velimeşespor, Ergene Gücü Ulaşspor 1947 Çorluspor ve Çorlu Kültürspor da forma giyerek geçen yıl Çerkezköy Doğanspor renklerine katılmıştı ve kendisiyle bu sezonda anlaşma sağlayarak takımda kaldı.Kendisinden bu sezonda beklentilerimiz çok. Kendiside bunu biliyor . Hayırlı olsun”dedi.

 

“TAKIMIMIN BAŞARISI İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

 

Ahmet Coşkun’da imza töreni sonrasında yaptığı konuşmada, “Geçen yılda formasını giydiğim Çerkezköy Doğanspor’da  başarılı maçlar çıkardım. Bu sezonda takımda kaldığım için mutluyum.Kulüp Başkanımız Kazım ağabey çok iyi bir başkan ve yönetici kendileriyle bu sezonda birlikte çalışacağım için çok mutluyum. Çerkezköy Doğanspor’un Süper Amatör Lige çıkması içinde elimden geleni yapacağım ve bu yılda başarılı maçlara imza atacağım.Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim.takım arkadaşlarımla birlik ve beraberlik içerisinde başarılı olacağımıza da inanıyorum.Bu yıl bizi zorlu bir lig maratonu bekliyor. Ama Biz Çerkezköy Doğanspor olarak çok farklı bir ekibiz ve bizde temelde oluşan bir takım ruhu var. İnşallah bu takım ruhunu bu sezon tam olarak sahaya yansıtarak hedefimize ulaşacağımıza da inancım tamdır”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10